Verschillende maten Alpos kisten Gefken

Alpos

Aluminium kisten – Alpos

De aluminium kisten van Alpos zijn ontwikkeld door ervaring, veel onderzoek en moderne verwerkingstechniek. Hierdoor is deze aluminium kist perfect voor bijvoorbeeld het opbergen en transporteren van waardevolle en kwetsbare producten. De kisten zijn perfect voor industrieel gebruik. Ze zijn licht in gewicht en elegant, dit zonder in te leveren op de sterkte van de kist.

De Alpos kisten zijn robuuste transportkisten gemaakt van 1 mm dikke aluminium platen, voorzien van duurzame stapelhoekstukken. Ze zijn superieur in veiligheid en in economisch efficiënt gebruik van de ruimte. Bij de types D163 en D415 zijn de bodem en de deksel ook extra verstevigd met aluminium strips.

In onze fabriek is het mogelijk deze kisten te voorzien van een interieur van bijvoorbeeld schuim. Zo blijven uw producten perfect beschermd en straalt ook de binnenkant professionaliteit uit. De buitenkant van de kisten is ook door ons te voorzien van een typeplaatje. Hiermee zijn de kisten te personaliseren met een tekst of bijvoorbeeld serienummer.

Specificaties:

  • Te gebruiken bij temperaturen tussen -40 °C en +180 °C
  • Bestand tegen corrosie, weersinvloeden en temperatuurwisselingen
  • Vier stapelbare hoekstukken van nylon/polyester
  • Bescherming tegen scharnierbeschadiging
  • Bescherming tegen externe invloeden zoals stof en water
Verschillende maten Alpos kisten Gefken
Brede aluminium alpos kisten van Gefken cases

Werkwijze