Aluminium koffers op maat

Bij Kofferfabriek Gefken kunt u terecht voor aluminium koffers op maat. Ons bedrijf is gespecialiseerd in het op maat maken van mappen, flightcases en koffers. Al onze producten zijn custom made en zeer geschikt om kostbaar of kwetsbaar materiaal mee te transporteren of te presenteren. Met onze jarenlange ervaring, flexibiliteit en kwaliteit kunnen we ook uw aluminium koffers op maat in onze eigen fabriek produceren. Neem contact met ons op om uw wensen voor een speciale koffer aan ons door te geven.

Aluminium koffers op maat: uw wensen staan centraal

Kofferfabriek Gefken is uniek in zijn soort en heeft zich gespecialiseerd in het op maat maken van aluminium koffers. Onze mogelijkheden voor het produceren van koffers zijn daarom ook zeer uitgebreid. Heeft u een koffer nodig in een zeer groot formaat? Geen probleem! Wij maken de koffers in het gewenste formaat en met de gewenste uitstraling. Ook voor het produceren van koffers waarmee u uw product goed beschermd kunt vervoeren zit u bij ons specialistische bedrijf goed. Om de inhoud van de koffer te waarborgen kunt u kiezen voor een koffer met sloten met een sleutel of een cijferslot. Heeft u een ander idee? Laat het ons weten en bespreken graag alle mogelijkheden.

Vraag naar onze uitgebreide mogelijkheden

Juist omdat wij een specialistisch bedrijf zijn, kunt u uitstekend bij ons terecht om aluminium koffers op maat te laten maken. Lees vooral ook de ervaringen van andere bedrijven die eerder al van onze diensten gebruik hebben gemaakt. Heeft u interesse in onze diensten? Neem dan contact met ons op via +31(0)70 444 26 61.

Andere bezoekers bekeken ook de volgende pagina’s:

Een begrip sinds

Contactgegevens

Hoofdkantoor:
Kofferfabriek GEFKEN b.v.

Donau 100
2491 BC Den Haag
Nederland
T: +31(0)70 444 26 61
F: +31(0)70 301 98 59
E: info@gefken.nl

Direct contact

Koffers

Gefken biedt een scala aan flexibele mogelijkheden. De koffers worden op maat gemaakt om optimaal aan te sluiten op uw wensen. Of het nu om één exemplaar of enkele duizenden gaat.

Flightcases

De flightcases van Gefken zijn de ideale oplossing voor iedereen die bijzondere spullen wil transporteren, bijvoorbeeld als luchtvracht. Zoals geavanceerde medische apparatuur of kostbare en kwetsbare producten.

Gefken Services

We zijn niet alleen in staat onze koffers en flightcases te produceren, maar ook andere producten. Met zaag-, frees- en lamineerwerk dat tot op de tiende millimeter nauwkeurig is.

Hoofdkantoor Nederland

Verkoopkantoor Groot-Brittanië en Ierland