Aluminium koffers op maat

Aluminium koffers op maat

Heeft u aluminium koffers op maat nodig? Kofferfabriek Gefken is specialist op dit gebied.

Bij Kofferfabriek Gefken kunt u terecht voor aluminium koffers op maat. Ons bedrijf is namelijk gespecialiseerd in het op maat maken van mappen, flightcases en koffers. Al onze producten zijn dus custom made. Dit maakt het zeer geschikt om uniek, kostbaar of kwetsbaar materiaal mee te transporteren of te presenteren. Daarnaast kunnen we onze jarenlange ervaring, flexibiliteit en kwaliteit ook uw aluminium koffers op maat in onze eigen fabriek produceren. Neem daarvoor contact met ons op, zodat u uw wensen voor een speciale koffer aan ons door kunt geven. Vervolgens kijken we samen naar de mogelijkheden.

Aluminium koffers op maat: uw wensen staan centraal

Kofferfabriek Gefken is uniek in zijn soort en heeft zich gespecialiseerd in het op maat maken van aluminium koffers. Daarom zijn de mogelijkheden voor het produceren van koffers zeer uitgebreid. Heeft u bijvoorbeeld een koffer nodig in een zeer groot formaat? Geen probleem! Wij maken de koffers uiteraard in het gewenste formaat en met de gewenste uitstraling. Ook voor het produceren van koffers waarmee u uw product goed beschermd kunt vervoeren, zit u bij ons specialistische bedrijf goed. Om de inhoud van de koffer te waarborgen, kunt u kiezen voor een koffer met sloten. Hieruit volgt de keuze tussen een slot met een sleutel of een cijferslot. Heeft u een ander idee? Laat het ons dan weten, want we bespreken graag alle mogelijkheden.

Vraag naar onze uitgebreide mogelijkheden

Juist omdat wij een specialistisch bedrijf zijn, kunt u uitstekend bij ons terecht om aluminium koffers op maat te laten maken. Lees vooral ook de ervaringen van andere bedrijven die eerder al van onze diensten gebruik hebben gemaakt. Heeft u interesse in onze diensten? Neem dan contact met ons op via +31(0)70 444 26 61.

Andere bezoekers bekeken ook de volgende pagina’s:

Een begrip sinds

Contactgegevens

Hoofdkantoor:
Kofferfabriek GEFKEN b.v.

Donau 100
2491 BC Den Haag
Nederland
T: +31(0)70 444 26 61
F: +31(0)70 301 98 59
E: info@gefken.nl

Direct contact

Koffers

Gefken biedt een scala aan flexibele mogelijkheden. De koffers worden op maat gemaakt om optimaal aan te sluiten op uw wensen. Of het nu om één exemplaar of enkele duizenden gaat.

Flightcases

De flightcases van Gefken zijn de ideale oplossing voor iedereen die bijzondere spullen wil transporteren, bijvoorbeeld als luchtvracht. Zoals geavanceerde medische apparatuur of kostbare en kwetsbare producten.

Gefken Services

We zijn niet alleen in staat onze koffers en flightcases te produceren, maar ook andere producten. Met zaag-, frees- en lamineerwerk dat tot op de tiende millimeter nauwkeurig is.

Hoofdkantoor Nederland

Verkoopkantoor Groot-Brittanië en Ierland