Bedrukte koffers

Bedrukte koffers

Bedrukte koffers laat u produceren door Kofferfabriek Gefken. Wij hebben voor elke vraag op het gebied van koffers een passende oplossing. Het vervaardigen van maatwerk koffers is onze specialiteit. Hiermee zijn wij sinds de start van ons bedrijf in 1959 een brede klantenkring zo optimaal mogelijk mee van dienst. Met een internationaal klantenbestand en dealers door heel Europa, de Verenigde Staten en Canada, kan Kofferfabriek Gefken  ook uw bedrijf van koffers voorzien. Dit altijd met de hoge mate van kwaliteit die u van ons kunt verwachten.

Bedrukte koffers geheel naar wens gemaakt

Het bedrukken van koffers met uw slogan, bedrijfslogo of een persoonlijke boodschap: wij bieden een breed scala aan mogelijkheden als het om bedrukte koffers gaat. Of u nu de complete koffer wilt voorzien van full colour drukwerk of alleen een logo op de buitenkant van het deksel wilt laten drukken: het is allemaal mogelijk bij Kofferfabriek Gefken. Ons maatwerk gaat echter nog veel verder dan het maken van bedrukte koffers. Zo kunnen wij koffers realiseren in elk gewenst formaat envoorzien van interieur dat afgestemd is op uw wensen. Zo kunnen we het geheel afmaken met een kofferbeslag dat past bij de toepassing van uw koffer. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een sluiting in de vorm van een cijferslot.

Meer informatie over onze mogelijkheden: neem contact op

Doorgaans bedraagt de levertijd van onze producten 4 à 5 weken. Ook grote oplagen kunnen wij moeiteloos voor u realiseren. Neem voor meer informatie over onze mogelijkheden als het gaat om bedrukte koffers gerust contact met ons op door even te bellen naar +31(0)70 444 26 61. Wij staan voor u klaar om u meer te vertellen over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden.

Andere bezoekers bekeken ook de volgende pagina’s:

 

Een begrip sinds

Contactgegevens

Hoofdkantoor:
Kofferfabriek GEFKEN b.v.

Donau 100
2491 BC Den Haag
Nederland
T: +31(0)70 444 26 61
F: +31(0)70 301 98 59
E: info@gefken.nl

Neem contact met ons op

Koffers

Gefken biedt een scala aan flexibele mogelijkheden. De koffers worden op maat gemaakt om optimaal aan te sluiten op uw wensen. Of het nu om één exemplaar of enkele duizenden gaat.

Flightcases

De flightcases van Gefken zijn de ideale oplossing voor iedereen die bijzondere spullen wil transporteren, bijvoorbeeld als luchtvracht. Zoals geavanceerde medische apparatuur of kostbare en kwetsbare producten.

Gefken Services

We zijn niet alleen in staat onze koffers en flightcases te produceren, maar ook andere producten. Met zaag-, frees- en lamineerwerk dat tot op de tiende millimeter nauwkeurig is.

Gefken

Gefken Cases Ltd