beschermkoffer

Bent u op zoek naar een beschermkoffer op maat? Gefken Cases ontwerpt en produceert uw ideale beschermkoffer.

Een beschermkoffer wordt gebruikt om een kwetsbaar materiaal of product veilig in te vervoeren. Nu kan het zo zijn, dat uw product een bijzondere afmeting heeft, waardoor een reguliere koffer niet bij uw situatie past. U wilt het product uiteraard veilig vervoeren, daarom is een op maat gemaakte beschermkoffer een fijne oplossing. Gefken Cases heeft al jaren ervaring in het ontwerpen en produceren van koffers, waaronder ook unieke beschermkoffers. Wij zorgen ervoor dat er naar al uw wensen wordt geluisterd. Op basis van deze wensen gaan wij aan de slag met de productie. Inmiddels is maatwerk onze expertise en zijn al onze producten custom made. Wilt u ook een beschermkoffer op maat? Neemt u vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Beschermkoffer op maat: een unieke koffer voor een uniek bedrijf

Het interieur voor de beschermkoffer is erg belangrijk, omdat dit ervoor moet zorgen dat uw kwetsbare product veilig blijft. Daarom heeft u bij Gefken de mogelijkheid om dit toe te voegen aan uw maatwerk beschermkoffer. Met een interieur op maat heeft u de keuze om verschillende soorten schuim, kunststof of sterk aluminium toe te voegen. We ontwerpen de juiste combinatie, waardoor uw product tijdens transport veilig en heel zit opgeborgen. Daarnaast kunt u de beschermkoffer ook aan de buitenkant beschermen met een vergrendeling. Denkt u hierbij aan een slot met sleutel of een cijferslot.

Contact met Gefken

Wilt u een op maat gemaakte beschermkoffer? Gefken Cases helpt u met kwalitatief maatwerk. Neemt u contact met ons op om uw wensen te bespreken. Vervolgens ontwerpen we de beschermkoffer en doorlopen we de rest van het proces. Bent u nog niet zeker genoeg om een beschermkoffer te ontwerpen en produceren bij Gefken Cases? Lees vooral de ervaringen van andere bedrijven die eerder al van onze diensten gebruik hebben gemaakt. Heeft u interesse in onze diensten? Neem dan contact met ons op via +31(0)70 444 26 61.