Business koffer

Business koffer voor verschillende gebruiksdoelen

Bent u op zoek naar een nette business koffer die voor meerdere doeleinden gebruikt kan worden? Of wilt u verschillende koffers voor verschillende doeleinden? Bij Gefken zijn de mogelijkheden oneindig. Dit komt doordat wij altijd in oplossingen denken en het woord onmogelijk niet in ons woordenboek staat.

Producten op professionele wijze presenteren

Wanneer u veel reist om klanten uw producten te presenteren, is het belangrijk dat de producten goed beschermd worden tijdens transport. U wilt natuurlijk niet met beschadigde producten bij de klant aankloppen. Daarom is het verstandig om kwetsbare goederen te transporteren in speciale koffers of kisten. Wij produceren koffers en kisten op maat, met een kunststof- of schuimvulling waar de onderdelen precies in passen. Zo kunnen ze niet gaan schuiven en zullen ze minder snel beschadigen. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor het laten produceren van een professionele presentatiekoffer.

Wat zit er in die business koffer?

In het meest ideale geval stelt de klant die vraag al wanneer ze de koffer van buiten zien. Een chique en mooi afgewerkte koffer geeft een professionele boodschap af. En wanneer de klant dan de producten ziet die erin zitten, kan het alleen maar beter worden. Bij Gefken leveren wij oplossingsgericht maatwerk. Wij zorgen er altijd voor dat u een koffer krijgt die perfect bij het product past dat u wilt presenteren. Daar kunnen we ver in gaan, van het bedrijfslogo aan de binnen- of buitenkant van de koffer tot een ingebouwde videomodule aan de binnenkant van de deksel. Die videomodule is helemaal ideaal wanneer u even niet in staat bent om fysiek bij klanten langs te gaan.

Begin met een intake

Wij beginnen altijd met een intake, zodat wij een goed beeld kunnen krijgen van uw wensen en eisen. Alleen zo kunnen we het maatwerk bieden dat wij voor ogen hebben. Wij vinden het persoonlijke gedeelte van de samenwerking erg belangrijk. Want hoe beter wij u en uw bedrijf kennen, hoe beter het ontwerp van uw koffer of kist gaat worden!