Cube

De koffers uit de CUBE range zijn onder andere geschikt als presentatie-, verpakkings- of transportkoffer. Het raamwerk van aluminium profielen maakt het een ijzersterk kwaliteitsproduct. De aluminium profielen van de CUBE koffers zijn blank geanodiseerd, wat ze een degelijke en professionele uitstraling geeft. De panelen zijn beschikbaar in diverse kleuren en te bedrukken met een full colour print of logo. Zo sluit de aluminium koffer altijd perfect aan bij de uitstraling van uw product of organisatie.

CUBE. Scherp maatwerk

De maatwerk koffers van het producttype CUBE zijn verrassend scherp geprijsd. Voor de bodem van deze koffer kunt u kiezen uit diverse hoogtematen, terwijl de lengte en breedte tot op de millimeter nauwkeurig bepaald kunnen worden. Zodoende is het een perfect alternatief voor standaard koffers die vaak net niet aan uw wensen voldoen. Of u nu waardevolle producten of apparatuur moet vervoeren, verpakken of presenteren, een op maat gemaakte koffer biedt een professionele uitstraling en versterkt de merkidentiteit.

Blank geanodiseerde aluminium profielen

De aluminium profielen van de CUBE zijn blank geanodiseerd, wat zorgt voor een matte, satijnachtige glans die krasbestendig is. Het geanodiseerde aluminium maakt het oppervlak gladder en voorkomt dat het aluminium zwarte sporen achterlaat, iets wat vaak het geval is bij onbehandelde aluminium profielen. Daarnaast geven de geanodiseerde profielen de aluminium koffers een verfijnde en luxe uitstraling.

Gekleurde panelen

De toplaag van de panelen van de koffer met aluminium frame is verkrijgbaar in diverse kleuren. De panelen met een PVC toplaag kunnen door middel van zeefdruk of digitaal printen worden voorzien van een logo of full colour bedrukking. Zo kunnen de aluminium koffers perfect worden afgestemd op uw product of huisstijl.

Aluminium koffer met schuim

Het interieur van een koffer is minstens zo belangrijk als het raamwerk. De CUBE koffers zijn uitermate geschikt om te voorzien van een schuiminterieur met uitsparingen voor uw producten. Wij werken samen met u om de beste oplossing te vinden, afgestemd op uw behoeften en wensen. Met een op maat gemaakte CUBE-koffer zijn de mogelijkheden eindeloos. Of u nu een aluminium koffer nodig heeft om uw producten professioneel te presenteren, verpakken of transporteren, wij leveren altijd oplossingsgericht maatwerk.

Van loepbril voor medici tot agrarische hulpmiddelen

Of u nu loepbrillen produceert voor tandartsen en chirurgen, videocontent bewerkt voor organisaties en een gadget pack aanbiedt dat DIY filming nog makkelijker maakt óf fabrikant bent van kabelmanagement producten en die wenst te presenteren, de CUBE is inzetbaar in iedere branche.

Gefken | CUBES
OCS Bachmann

CUBE, meer dan een standaard koffer

Dankzij het geavanceerde productieproces is de CUBE uitermate geschikt om in grote aantallen te produceren. Of u nu kiest voor een koffer met blank geanodiseerde profielen en zwarte panelen, een aluminium koffer met schuiminterieur, of een maatwerk koffer waarbij de handleiding in de deksel zit, wij denken graag met u mee. Kom met onze specialisten aan tafel zitten en ontdek de veelzijdige mogelijkheden van de CUBE.

Werkwijze