Cube

De koffers uit de CUBE range zijn onder andere geschikt als presentatie-, verpakkings- of transportkoffer. Het raamwerk van aluminium profielen maakt het een ijzersterk kwaliteitsproduct. Bovendien geven deze blank geanodiseerde aluminium profielen de koffer een degelijke en professionele uitstraling. De panelen, die in diverse kleuren verkrijgbaar zijn, kunnen door middel van zeefdruk of digitaal printen voorzien worden van uw logo of full colour afbeelding. Zo zorgen we dat de koffer altijd aansluit op uw huisstijl.

CUBE. Scherp maatwerk
Koffers op maat van het producttype CUBE zijn verrassend scherp geprijsd. U heeft de keuze uit diverse hoogtes, terwijl de lengte en breedte tot op de millimeter nauwkeurig bepaald kunnen worden. Zodoende is het een perfect alternatief voor standaard koffers die vaak net niet aan uw wensen voldoen. Dankzij het uitgekiende productieproces is de CUBE uitermate geschikt om in grote aantallen te produceren.

Van loepbril voor medici tot agrarische hulpmiddelen
De CUBE koffers zijn uitermate geschikt om te voorzien van een schuiminterieur met uitsparingen voor uw producten. Zo presenteert, verpakt en transporteert u uw producten professioneel. Of u nu producent bent van loepbrillen voor tandartsen en chirurgen of fabrikant van agrarische hulpmiddelen. De CUBE is inzetbaar in iedere branche.

Gefken | CUBES
Gefken | CUBES
Gefken | CUBES

Werkwijze