Demokoffer

Demokoffer

Geef uw verkoop een boost met een demokoffer die u laat maken en leveren door uw kofferspecialist: Kofferfabriek Gefken. Wij leveren maatwerk waarbij vrijwel niets onmogelijk is: wij bieden voor elke wens op het gebied van koffers een perfect passende oplossing. Zowel grote als kleine oplages kunnen wij snel leveren tegen een aantrekkelijk tarief.

Demokoffer: zet uw verkoopgesprek kracht bij met een aantrekkelijke presentatie

Wij ontwikkelen onze koffers en presentatiematerialen in eigen beheer. Ons team staat garant voor het leveren van creatieve ideeën. Zo kunnen we bijvoorbeeld een beeldscherm met uw promotiefilmpje, productintroductie of bedrijfsvideo in het deksel verwerken. Mede dankzij een duidelijke visie en een modern uitgerust machinepark zijn wij voorzien van een sterke marktpositie. Met een demokoffer die door ons is ontwikkeld, zet u uw verkoopgesprek gegarandeerd kracht bij.

Meer weten over onze mogelijkheden en tarieven? Neem contact op

Bij de realisatie van uw demokoffer staan uw wensen, het leveren van kwaliteit, snelheid én flexibiliteit centraal. Binnen de grenzen van technische haalbaarheid leveren wij gegarandeerd een topproduct! Wilt u meer weten over onze mogelijkheden en onze tarieven? Neem dan direct contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden. Hiervoor belt u naar +31(0)70 444 26 61. Voor meer informatie kunt u ook onze FAQ raadplegen. Hier vindt u een antwoord op vrijwel al uw vragen. Staat uw vraag er niet bij? Aarzel dan niet om even contact met ons op te nemen.

Andere bezoekers bekeken ook de volgende pagina’s:

 

Een begrip sinds

Contactgegevens

Hoofdkantoor:
Kofferfabriek GEFKEN b.v.

Donau 100
2491 BC Den Haag
Nederland
T: +31(0)70 444 26 61
F: +31(0)70 301 98 59
E: info@gefken.nl

Neem contact met ons op

Koffers

Gefken biedt een scala aan flexibele mogelijkheden. De koffers worden op maat gemaakt om optimaal aan te sluiten op uw wensen. Of het nu om één exemplaar of enkele duizenden gaat.

Flightcases

De flightcases van Gefken zijn de ideale oplossing voor iedereen die bijzondere spullen wil transporteren, bijvoorbeeld als luchtvracht. Zoals geavanceerde medische apparatuur of kostbare en kwetsbare producten.

Gefken Services

We zijn niet alleen in staat onze koffers en flightcases te produceren, maar ook andere producten. Met zaag-, frees- en lamineerwerk dat tot op de tiende millimeter nauwkeurig is.

Gefken

Gefken Cases Ltd