Economy Line

Als u voor een promotionele activiteit een groot aantal koffers nodig heeft, zijn de Economy Line kunststof koffers een interessant alternatief. Maar ook wanneer u een nieuw product wilt introduceren op een beurs, of u uw product in een aantrekkelijke koffer op de markt wilt brengen. De Economy Line kent namelijk een uiterst scherpe prijs-kwaliteitverhouding. Bovendien zijn ze leverbaar in verschillende kleuren en makkelijk te bedrukken of te voorzien van een sticker.

Economy Line. Een voordelig alternatief
De Economy Line koffers hebben een modern, elegant en eigentijds ontwerp en zijn ook te voorzien van maatwerkinterieurs. Door een groot aantal mogelijke kleurcombinaties zijn de kunststof koffers inzetbaar voor tal van promotionele en presentatie doeleinden.

Van solid surface materiaal tot headsets
De koffers uit de Economy Line zijn erg interessant bij grote aantallen en worden vaak als samplekoffer bij de klant achtergelaten, maar ook als verpakkingskoffer is het een uitermate geschikt product. Of het nu gaat om een stalenkoffer met solid surface materialen die bij retailers wordt achtergelaten of om een koffer waar headsets in verpakt worden, met deze eenvoudige kunststof koffers kunt u uw producten geordend onder de aandacht brengen of verpakken.

Gefken | Economy Line
Gefken | Economy Line
Gefken | Economy Line

Werkwijze