Edge

Wilt u uw producten écht onderscheidend presenteren? Met de EDGE komt u écht voor de dag. Wat u ook wilt presenteren. In een EDGE presenteert u uw producten professioneel en onderscheidend. Het gebogen aluminium profiel is uniek en zorgt voor de exclusieve uitstraling. Wilt u het aluminium profiel in een specifieke RAL-kleur en de panelen in de kleur van uw huisstijl met uw logo erop? Dat kan! Maar wat dacht u van een exclusieve houtfineer toplaag in combinatie met aluminium profielen die de uitstraling van robuust blank staal hebben? Of een volledig goudkleurige koffer? Met de EDGE heeft u iets unieks in handen!

EDGE. The signature case
Met de EDGE hebben we de meest exclusieve koffer op maat ooit op de markt gebracht. Niets is hierbij te gek. De EDGE is onze ‘signature case’. In de bodem worden uw producten perfect uitgespaard in een schuiminterieur of in de deksel misschien wel een fullcolour sfeerbeeld of zelfs een videomodule. Een videomodule die uw video begint af te spelen op het moment dat u de koffer bij de klant opent. Uw productpresentatie wordt zo optimaal visueel ondersteunt. Daarnaast worden de unique selling points van uw producten door de video optimaal onder de aandacht gebracht.

Van cosmetica tot gevelbekleding
Met de EDGE zorgen we samen dat uw producten perfect gepresenteerd worden. We denken graag met u mee. Of het nu gaat om het lanceren van een cosmeticalijn of architecten overtuigen om met uw gevelbekleding of andere materialen te gaan werken. De EDGE is altijd uniek, stijlvol, elegant en op maat voor uw presentaties.

Gefken Koffers EDGE | EDG_000014.07
Gefken Koffers EDGE | IMG_0085_clipped_rev_1
Gefken Koffers EDGE | IMG_0408_clipped_rev_1

Werkwijze