Engineered Specials

Gefken heeft een team van engineers, industrieel product ontwerpers en experts op het gebied van aluminium profielen en constructiemogelijkheden in huis. Samen met het uitgebreide moderne machinepark in onze eigen fabriek zijn we dan ook in staat om producten te ontwerpen die vervolgens door ons te produceren zijn. Zo ontwikkelden en produceerden we samen met de experts van Turtle uNLtd de Turtle Climate Cabinet voor het trillingvrij en geïsoleerd transport van buitengewoon kostbare kunst. Daarnaast maakten we voor een bekend ingenieursbureau RVS kisten inclusief interieur voor aan boord van schepen. Ook ontwierpen we samen met een ontwerpbureau een container voor last mile delivery. Voor elke unieke situatie een unieke oplossing.

Van aluminium extrusieprofiel tot eindproduct. Gefken Specials

De specifieke kennis met betrekking tot aluminium extrusieprofielen, het verbinden van deze profielen met plaatmateriaal én de daadwerkelijke productie van dergelijke constructies vindt u allemaal bij Gefken onder één dak. Wilt u dat we meedenken met uw ontwerpafdeling om het product na de ontwerpfase zo efficiënt mogelijk te kunnen produceren? Geen probleem, u heeft zelf immers ook veel branche specifieke kennis in huis. Wilt u liever dat wij het gehele proces, van ontwerp tot productie, uit handen nemen? Ook dat is na een uitgebreide intake uiteraard mogelijk.

Uitgebreide mogelijkheden

Onze fabriek met uiterst modern machinepark stelt ons in staat oplossingen te bieden die naadloos aansluiten op uw wensen. Kom met de makers om de tafel zitten en ontdek dat de beste oplossingen verrassender zijn dan u denkt. Geïnteresseerd? Maak een afspraak met ons.

Gefken | Specials
Gefken | Specials
Gefken | Specials

Werkwijze