Flightcase op maat

Kofferfabriek Gefken is het adres voor een kwalitatieve flightcase op maat. In onze eigen fabriek in Den Haag houden wij ons zowel met de ontwikkeling als de productie van op maat gemaakte koffers, mappen en flightcases bezig. Ons bedrijf is sinds 1959 werkzaam als specialist op het gebied van maatwerk. Zowel de ontwikkeling van een product als de daadwerkelijke productie ervan houden wij in eigen hand. Op deze manier kunnen wij rekening houden met uw wensen voor een speciale flightcase op maat en u zo goed mogelijk van dienst zijn.

Flightcase op maat: uw wensen staan centraal

Wilt u op een veilige manier uw kostbare apparatuur vervoeren? Kies dan voor een op maat gemaakte flightcase van Kofferfabriek Gefken. Door de veelzijdigheid van onze flightcases, die wij altijd op maat voor u maken, zijn ze inzetbaar voor veel verschillende toepassingen. Wij adviseren u graag betreffende het te gebruiken materiaal van het interieur van uw flightcase. Het interieur kan bijvoorbeeld geproduceerd worden van EPP, kunststof, aluminium of schuim. Heeft u een voorkeur voor een ander soort materiaal voor het interieur voor uw flightcase? Geen probleem, wij gaan geen enkele uitdaging uit de weg. In overleg is bij ons alles mogelijk.

Garantie op onze flightcases

Al onze producten worden in onze eigen fabriek geproduceerd, waardoor u op een goede garantie en service kunt rekenen, ook na aankoop. Mochten er toch beschadigingen of andere defecten optreden, dan kunt altijd bij ons aankloppen. Heeft u nog vragen? Bekijk onze FAQ pagina om uw vraag direct te beantwoorden. U kunt ook altijd even bellen naar +31(0)70 444 26 61 om meer te weten te komen over de diverse mogelijkheden die wij u kunnen bieden.

Andere bezoekers bekeken ook de volgende pagina’s:

Een begrip sinds

Contactgegevens

Hoofdkantoor:
Kofferfabriek GEFKEN b.v.

Donau 100
2491 BC Den Haag
Nederland
T: +31(0)70 444 26 61
F: +31(0)70 301 98 59
E: info@gefken.nl

Direct contact

Koffers

Gefken biedt een scala aan flexibele mogelijkheden. De koffers worden op maat gemaakt om optimaal aan te sluiten op uw wensen. Of het nu om één exemplaar of enkele duizenden gaat.

Flightcases

De flightcases van Gefken zijn de ideale oplossing voor iedereen die bijzondere spullen wil transporteren, bijvoorbeeld als luchtvracht. Zoals geavanceerde medische apparatuur of kostbare en kwetsbare producten.

Gefken Services

We zijn niet alleen in staat onze koffers en flightcases te produceren, maar ook andere producten. Met zaag-, frees- en lamineerwerk dat tot op de tiende millimeter nauwkeurig is.

Hoofdkantoor Nederland

Verkoopkantoor Groot-Brittanië en Ierland