Flightcases

De G2 Flightcases zijn door het team van Gefken ontworpen en worden op maat geproduceerd. De lijmverbinding tussen profiel en plaatmateriaal zorgt voor een bewezen sterkere verbinding dan een verbinding met popnagels en zorgt samen met de blank geanodiseerde aluminium profielen voor een luxere uitstraling dan de meeste traditionele flightcases. De G2 Flightcases produceren we in twee varianten, de traditionele G2 Flightcases en de G2 Flightcases Light die met lichtere, dunnere materialen is uitgevoerd.

Gefken | G2F.1

G2 Flightcases

De G2 Flightcases zijn traditionele flightcases, maar dan in een nieuw jasje. Geanodiseerde 2,0 mm aluminium profielen, 10 mm dik plaatmateriaal, stalen balhoeken en vlindersloten. Heavy duty maatwerk.

Gefken | Flightcases G2L.1

G2 Flightcases Light

De G2 Flightcases Light zijn net wat lichter uitgevoerd dan traditionele flightcases. Geanodiseerde 1,2 mm aluminium profielen, 6 mm dik plaatmateriaal, stalen hoeken en op- of inbouwbeslag. Lichtgewicht maatwerk.

Niet alleen flightcases

De flightcases hierboven zijn maar een fractie van het uitgebreide assortiment koffers die bij Gefken Cases terug te vinden zijn. Bij Gefken zijn er vele mogelijkheden, ongeacht of u flightcases, kisten of koffers nodig heeft. Wilt u weten welke verpakkings-, presentatie- of transportoplossing geschikt is voor uw product? Neem dan contact op met onze experts.