G2 Flightcases Light

De G2 Flightcases Light zijn, zoals hun naam al doet vermoeden, de lichtere variant van de traditionele flightcases. Wilt u robuuste flightcases, maar zijn onze G2 Flightcases te zwaar of niet noodzakelijk, dan zijn de G2 Flightcases Light hét alternatief. Ook de G2 Flightcases Light kunnen namelijk tegen een stootje en beschermen uw producten optimaal tijdens transport.

G2 Flightcases. Robuust maatwerk
De G2 Flightcases Light hebben 5 mm MDF als basismateriaal. De toplaag is HPL, net als bij traditionele flightcases. Wilt u gewicht besparen? Dan gebruiken we lichtgewicht kunststof honingraatplaten. We monteren, net als bij traditionele flightcases, af met inbouwsloten, -scharnieren en –handvaten. Op verzoek kan dit ook met opbouwbeslag, dit volstaat bij veel toepassingen en is bovendien voordeliger. De G2 Flightcases Light zijn ook uitvoerbaar als trolley met een uittrekbaar handvat, of met de bekende blauwe zwenk- of bokwielen.

Van grondsonde tot melkschuimmachine
De G2 Flightcases Light hebben hun nut al ruimschoots bewezen. Als verpakking voor grondsondes die wereldwijd worden verzonden, maar ook als verpakking voor reverse logistics bij een bekende elektronicaketen en fabrikant van melkschuimmachines. Met de G2 Flightcases Light gaat u voor een betrouwbare en duurzame verpakking die uw producten beschermt.

Gefken | G2 Flightcases Light
Gefken | G2 Flightcases Light
Gefken | G2 Flightcases Light

Werkwijze