G2 Flightcases

De G2 Flightcases hebben een robuuste constructie die ongekende mogelijkheden voor maatwerk biedt. De blank geanodiseerde aluminium profielen geven deze flightcases een luxere uitstraling dan de meeste traditionele flightcases. Bovendien ontwikkelden we samen met de TU Delft een lijmverbinding die 22% sterker is dan conventionele flightcases met een popnagel verbinding.

G2 Flightcases. Maken meer mogelijk.
De G2 Flightcases hebben 9 mm Berken multiplex als basismateriaal. De toplaag is HPL. Krasvast en ijzersterk. Wilt u gewicht besparen? Dan gebruiken we lichtgewicht kunststof honingraatplaten. We monteren de G2 Flightcases af met inbouwsloten, -scharnieren en –handvaten. Wilt u de flightcases makkelijk kunnen verplaatsen en ook nog stapelbaar maken? Dan monteren we er de bekende blauwe wielen onder en komen er stapelschotels in de deksel. Als de toepassing het toelaat, gebruiken we de door ons ontwikkelde slimlid. Deze deksel heeft een binnenmaat van slechts 8 millimeter en is hierdoor ruimte- en kostenbesparend. Zo maken we samen meer mogelijk.

Van medische apparatuur tot camera lenzen
Het interieur van uw G2 Flightcases ontwerpen we op maat. Van hout, kunststof, aluminium of schuim. Ons uitgangspunt is hierbij altijd het duurzaam beschermen van uw apparatuur. Of het nu gaat om het wereldwijd transporteren van uw medische apparatuur of het verpakken van professionele broadcasting apparatuur, zoals cameralenzen of controllers; met G2 Flightcases gaat u voor zekerheid.

Gefken | G2 Flightcases
Gefken | G2 Flightcases
Gefken | G2 Flightcases

Werkwijze