8 augustus 2014

De afgelopen maanden is er binnen Kofferfabriek Gefken hard gewerkt aan de ontwikkeling van een zeer luxe productvariant van onze bekende koffers op maat. Deze nieuwe productlijn, Gefken Plus, was al voor zijn officiële introductie een enorm succes en inmiddels al niet meer weg te denken uit ons groeiende productportfolio. Zo werd in de mei editie van Vogue Magazine India al een transparante Gefken Plus koffer gebruikt in een fotoshoot en hebben we al aan diverse afnemers schitterende Gefken Plus koffers mogen leveren.

De Gefken Plus serie kenmerkt zich door het gebruik van zeer hoogwaardige materialen. Zo is de toplaag van de grote vlakken altijd HPL, een harde toplaag die verkrijgbaar is in vele luxe uitvoeringen. Bijvoorbeeld in mat, geborsteld of geribbeld aluminium, een houtlook, of een uni kleur in mat, hoogglans, of met een schitterende structuur.

Om de koffer een nog luxere uitstraling te geven is de Gefken Plus serie standaard voorzien van luxe mat verchroomde stalen hoeken. Deze sluiten perfect aan op de blank geanodiseerde aluminium profielen, het luxe aluminium handvat en de luxe sloten en scharnieren die eveneens mat chroom van kleur zijn. De Gefken Plus serie is tevens verkrijgbaar in een luxe zwarte variant met zwart geanodiseerde aluminium profielen en zwarte stalen hoeken. Het handvat, de luxe sloten en de scharnieren kunnen dan, vanzelfsprekend, ook in het zwart uitgevoerd worden.

Zoals al onze producten zijn ook de Gefken Plus koffers custom made en te voorzien van een bedrukking en interieur op maat. Uiteraard denken wij ook hierin graag met u mee om tot het gewenste resultaat te komen. Tevens is het, tegen meerprijs, mogelijk om de stalen hoeken in een afwijkende kleur te leveren om u een nog unieker en herkenbaarder product te kunnen leveren.