Het Bedrijf

Gefken voor perfect passende oplossingen.

Kofferfabriek Gefken uit Den Haag is gespecialiseerd in het maken van maatwerk koffers en -flightcases. Vanaf de start in 1959 Exterieur_4773hebben we het ontwikkelen en produceren van onze koffers en presentatiematerialen in eigen hand genomen. Ontwikkelings- en productieafdeling in eigen huis staan borg voor creatieve oplossingen. Dankzij een modern machinepark en een duidelijke visie op de toekomst heeft Gefken een sterke marktpositie gerealiseerd. De producten van Gefken zijn onder andere graag gezien bij promotionele activiteiten, in de medische industrie of als uitrusting voor Het Nieuwe Werken.
Kofferfabriek Gefken heeft met de Gefken Basic, de GefkenPlus, de verschillende flightcases en de kunststof koffers op elke vraag een perfect passend antwoord. Stel gerust úw vraag.

Gefken, internationaal sterk.

Naast ons hoofdkantoor inclusief productiefaciliteit in Den Haag, Nederland, hebben we ook een verkoopkantoor nabij Birmingham in Engeland. Vanuit deze twee locaties realiseert Gefken projecten in heel Europa, de Verenigde Staten en Canada.

Gefken denkt duurzaam.

Gefken is zich bewust van haar rol in de maatschappij. We geloven dat innovatieve toepassingen voor een betere toekomst kunnen zorgen.
Zo ontwikkelen we samen met gespecialiseerde partnerbedrijven een koffer waarin zonneceltechnologie is geïntegreerd. Handig om apparatuur tijdens gebruik of vervoer verantwoord op te laden. Omdat we waarde hechten aan duurzaamheid zijn we partner van MVO Nederland (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen) en kunt u ons vinden op Allesduurzaam.nl, een portal voor duurzame producten en diensten.

Contactgegevens

Hoofdkantoor:
Kofferfabriek GEFKEN b.v.

Donau 100
2491 BC Den Haag
Nederland
T: +31(0)70 444 26 61
F: +31(0)70 301 98 59
E: info@gefken.nl

Direct contact