FAQ

Hebben jullie ook standaard koffers?

De meeste van onze producten worden op maat voor u gemaakt. Wel zijn er veel voorkomende adviesformaten en zijn onze kunststof koffers verkrijgbaar in diverse standaard afmetingen. Voor een volledig overzicht zie “De Producten”.

Kunnen jullie ons een prijslijst mailen?

Omdat we vrijwel geen standaard artikelen leveren, hebben we ook geen prijslijst. Bijna al onze producten worden op maat gemaakt. Vandaar dat de prijs per stuk afhankelijk is van het aantal, de afmetingen, het interieur, de afwerking, de bedrukking, etc. Voor een overzicht van de standaard afmetingen van de Economy Line en Sentinel verzoeken wij u om contact met ons op te nemen.

Wat is jullie standaard levertijd?

Doorgaans is onze levertijd circa 4 à 5 weken na ontvangst van de schriftelijke order. Liever een kortere levertijd, dan bespreken we graag wat de mogelijkheden zijn.

Wij hebben slechts één of een kleine serie koffers of flightcases nodig. Zijn we bij jullie dan toch aan het goede adres?

Ja hoor, dat is geen enkel probleem. Ook voor kleinere series kunt u bij ons terecht.

Wij hebben binnen een aantal dagen meer dan honderd koffers op maat nodig. Kunnen jullie dit realiseren?

Dit is zeker mogelijk. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Wij hebben meer dan duizend koffers nodig, kunnen jullie deze produceren?

Geen enkel probleem. Dankzij onze gemotiveerde medewerkers, ons moderne machinepark en ons unieke productieproces zijn wij in staat om ook orders van enkele duizenden koffers binnen korte tijd te produceren.

Waar worden jullie producten geproduceerd?

Al onze producten worden in onze fabriek in Nederland (Den Haag) geproduceerd.

Verkoopt u ook reiskoffers?

Wij ontwikkelen, produceren en verkopen geen reiskoffers.

Mijn koffer is kapot. Kunnen jullie deze repareren?

Wij kunnen uitsluitend producten uit onze eigen fabriek repareren. Als u twijfelt of uw product door ons geproduceerd is, kunt u altijd contact met ons opnemen.

Heb ik garantie op jullie producten?

U heeft uiteraard garantie op al onze producten. U heeft zondermeer 1 jaar garantie op productiefouten, maar ook na deze periode bieden wij u ongekende service. Vraag ons naar de voorwaarden.

Contactgegevens

Hoofdkantoor:
Kofferfabriek GEFKEN b.v.

Donau 100
2491 BC Den Haag
Nederland
T: +31(0)70 444 26 61
F: +31(0)70 301 98 59
E: info@gefken.nl

Direct contact