Innovatie

Gefken Innovatie. De ontwikkelingen voor

Gefken volgt de technische ontwikkelingen op de voet. Nieuwe machines, nieuwe mogelijkheden; niets ontgaat ons. BEk0uKnCEAAsd_MDaarom werken we continu aan innovaties, zoals koffers met gps, RFID, zonneceltechnologie en biometrie. We verdiepen ons erin en ontwikkelen er toepassingen voor. Daarnaast ontwikkelen we koffers die een antwoord zijn op vragen uit de markt. De introductie in 2009 van de G2 Flightcase en zijn speciale Slimlid deksel zijn hiervan een voorbeeld. Maar ook het in 2014 op de markt brengen van de GefkenPlus en de G2 Flightcase Light liggen in lijn met deze gedachte evenals de in 2017 gelanceerde EDGE en de in 2018 geïntroduceerde videomodule die uw presentatievideo direct in de deksel laat afspelen zodra u de koffer opent.

Innoveren doen we samen.

Gefken ontwikkelt samen met partners die op technische gebieden actief zijn nieuwe toepassingen van specialistische en hoogwaardige systemen. Deze samenwerkingsverbanden hebben al tot bijzondere oplossingen geleid.

Zomaar wat innovaties uit het verleden

Flightcase met gps. Ideaal voor onder andere verhuurbedrijven van audio- en video-apparatuur: een flightcase met een verborgen gps-systeem dat tot wel zes maanden actief is zonder de batterij op te laden. Handig qua logistiek én ter voorkoming van diefstal.

Koffer met biometrie. Speciaal voor een Zwitserse partner ontwikkelde Gefken een bijzondere koffer met biometrische technologie. Met deze koffer kunnen op het hoogste beveiligingsniveau toegangspassen met biometrische gegevens worden uitgegeven én gecontroleerd. Een project dat internationaal veel succes oogst.

Slimme koffer. Een koffer met sensoren die in contact staan met een smartphone zodat je de koffer kunt volgen? En die een melding aan de smartphone geeft als de koffer buiten de trackinggrens dreigt te komen? Gefken bouwde zo’n koffer. Die bovendien aangeeft wie de koffer waar opende. Ideaal voor het transport van waardevolle producten of privacygevoelige documenten.

LED koffer. Voor een van onze relaties ontwikkelden we een GefkenPlus koffer met LED verlichting om extra attentiewaarde te creëren tijdens presentaties.

Tip

Als bedrijf op zoek naar een oplossing voor bijzondere toepassingen? Als fabrikant bezig met het ontwikkelen van nieuwe technologieën? Gefken zit graag met u om de tafel om samen innovatieve toepassingen tot een succes te maken. Geïnteresseerd in een afspraak?

Contactgegevens

Hoofdkantoor:
Kofferfabriek GEFKEN b.v.

Donau 100
2491 BC Den Haag
Nederland
T: +31(0)70 444 26 61
F: +31(0)70 301 98 59
E: info@gefken.nl

Direct contact