Koffer met foam

Koffer met foam

Een op maat gemaakte koffer met foam vindt u bij Kofferfabriek Gefken. Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van mappen, flightcases en koffers die volledig op maat worden gemaakt. Wij beschikken over een eigen fabriek in Den Haag waar we ons bezig houden met de ontwikkeling en productie van op maat gemaakte producten.

Interieur van de koffer met bijvoorbeeld foam, aluminium, kunststof of EPP

Bij de ontwikkeling van een koffer adviseren wij u graag met betrekking tot de mogelijkheden voor het interieur. De meest gebruikte materialen voor het interieur van koffers zijn aluminium, EPP, foam en kunststof en wij adviseren u graag wat in uw geval het beste materiaal is. Uiteraard is het bij Kofferfabriek Gefken ook mogelijk om een ander materiaal voor het interieur van de koffer te gebruiken. Onze koffers worden in verschillende branches gebruikt. Wij kunnen voor u een op maat gemaakte flexkoffer, maar ook presentatiekoffers en flightcases voor medische apparatuur produceren.

Bekijk onze mogelijkheden qua interieur

Dankzij ons moderne machinepark en ons uniek productieproces kunnen wij eenvoudig in zeer korte tijd grote aantallen koffers of flightcases produceren. Maar ook voor slechts één of een enkele koffer met foam kunt u bij ons terecht, net wat u wenst. Bekijk ook vooral ons FAQ pagina voor een direct antwoord op uw vragen. Staat uw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op via +31(0)70 444 26 61. Onze specialisten helpen u graag!

Andere bezoekers bekeken ook de volgende pagina’s:

Een begrip sinds

Contactgegevens

Hoofdkantoor:
Kofferfabriek GEFKEN b.v.

Donau 100
2491 BC Den Haag
Nederland
T: +31(0)70 444 26 61
F: +31(0)70 301 98 59
E: info@gefken.nl

Neem contact met ons op

Koffers

Gefken biedt een scala aan flexibele mogelijkheden. De koffers worden op maat gemaakt om optimaal aan te sluiten op uw wensen. Of het nu om één exemplaar of enkele duizenden gaat.

Flightcases

De flightcases van Gefken zijn de ideale oplossing voor iedereen die bijzondere spullen wil transporteren, bijvoorbeeld als luchtvracht. Zoals geavanceerde medische apparatuur of kostbare en kwetsbare producten.

Gefken Services

We zijn niet alleen in staat onze koffers en flightcases te produceren, maar ook andere producten. Met zaag-, frees- en lamineerwerk dat tot op de tiende millimeter nauwkeurig is.

Gefken

Gefken Cases Ltd