koffer met schuim

Bij Kofferfabriek Gefken bent u aan het juiste adres voor een koffer met een interieur van schuim. U kunt zowel voor grote bestellingen als één enkele koffer op maat bij ons terecht. De levertijd van onze koffers, flightcases en mappen ligt normaal gesproken tussen de 4 en 5 weken. Heeft u met spoed een koffer met schuiminterieur nodig? Geen probleem, op verzoek kunnen we samen bekijken of we uw koffers eventueel al sneller zouden kunnen produceren. Neem contact op met Kofferfabriek Gefken om alle mogelijkheden te bespreken.

Koffer met schuim, aluminium of kunststof

Bent u op zoek naar een koffer met een interieur gemaakt van schuim? Kofferfabriek Gefken biedt verschillende schuimsoorten aan voor het interieur van uw koffer. U heeft daarbij de keuze uit:

  • Harde of zachte schuimsoort;
  • Antistatisch schuim;
  • Meerkleurig schuim.

Wij maken al onze producten volledig op maat met behulp van technieken als watersnijden, stansen en CNC frezen. Naast schuim kunt u ook kiezen voor kunststof, EPP of aluminium. De mogelijkheden zijn ongekend bij ons.

Lees de testimonials van tevreden klanten

Om een goed beeld te krijgen van onze flexibiliteit en expertise laten wij graag onze klanten aan het woord. Zij weten immers uit ervaring hoe wij te werk gaan en op welke manier wij u van dienst kunnen zijn. Lees daarom vooral ook hun ervaringen met ons bedrijf. Heeft u vragen? Bekijk dan onze FAQ pagina om antwoord te krijgen. Staat uw vraag er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op via +31(0)70 444 26 61.