Koffers

Gefken Cases zorgt voor maatwerk oplossingen om uw producten te verpakken, transporteren of presenteren. Alle producten ontwerpen we in huis en produceren we in onze fabriek in Nederland. Onze koffers en flightcases worden wereldwijd gebruikt voor een grote diversiteit aan producten in diverse branches en voor uiteenlopende toepassingen.

Aluminium profielen

Alle koffers worden geproduceerd met door onszelf ontworpen geëxtrudeerde aluminium profielen. Voor de EDGE kan het aluminium profiel in de gewenste kleur geanodiseerd of gepoedercoat worden, de Cube heeft een blank geanodiseerd aluminium profiel en bij de andere koffers kan gekozen worden uit blank of zwart geanodiseerd aluminium. De toplaag van de panelen van de Gefken Basic en CUBE zijn verkrijgbaar in diverse kleuren die voorzien kunnen worden van een logo of full colour bedrukking door middel van zeefdruk of digitaal printen. Bij de Gefken Plus en de EDGE zijn de panelen voorzien van een duurzame, krasvaste HPL toplaag in zeer uiteenlopende kleuren en structuren.

Gefken | Koffers CUBE.51

CUBE

Koffers van het producttype CUBE zijn uitermate geschikt om in grote aantallen te produceren. De bodem van deze koffers is leverbaar in diverse hoogtematen, terwijl de lengte en breedte tot op de millimeter nauwkeurig bepaald kunnen worden.
 

Gefken | Basic.30

Gefken Basic

De Gefken Basic bestaat uit een raamwerk van blank of zwart geanodiseerde aluminium profielen met kunststof verbindingshoeken. Panelen zijn in vele kleuren mogelijk en optioneel voorzien van uw logo of full colour bedrukking. Maatwerk tot op de millimeter.

Gefken | Plus.29

Gefken Plus

De Gefken Plus is een luxe, robuuste koffer op maat van blank of zwart geanodiseerde aluminium profielen met stalen, mat verchroomde of zwarte, verstevigingshoeken. De panelen zijn voorzien van een duurzame HPL krasvaste toplaag.

Gefken | EDGE.32

EDGE

De EDGE is altijd uniek, stijlvol, elegant en op maat. Het gebogen, en vervolgens in de gewenste kleur geanodiseerde of gepoedercoate, aluminium profiel zorgt voor de exclusieve uitstraling. Samen met de exclusieve HPL collectie voor de panelen maatwerk tot in detail.

Meer dan alleen koffers

Voldoen de koffers hierboven niet aan uw wensen? Neem dan contact met ons op. Ons volledige portfolio varieert van flightcases tot waterdichte kunststof koffers en van softcases tot aluminium kisten. Met ons team van engineers én onze fabriek met moderne machines zijn wij in staat om de beste transport-, verpakkings- en presentatieoplossingen voor uw behoeften te ontwerpen en produceren.