Kunststof Koffers

Voor kunststof koffers met een op maat gemaakt interieur bent u bij Gefken Cases aan het juiste adres. Wij hebben jarenlange ervaring en expertise in het ontwerpen en produceren van koffers, kisten en flightcases op maat. De kunststof koffers van Gefken bieden ongeëvenaarde kwaliteit en duurzaamheid in een compact en handig ontwerp. Wij bieden daarin een scala aan opties aan, zoals schuiminterieurs, bedrukking en accessoires. Samen zorgen we dat de koffers voldoen aan uw specifieke behoeften. Dit zorgt voor een professionele bescherming van uw producten en een uitstraling passend bij uw organisatie.

Typen kunststof koffers

We hebben meerdere typen kunststof koffers, elk met unieke eigenschappen en voordelen. Voor diegenen die op zoek zijn naar hoogwaardige en waterdichte bescherming zelfs onder zware omstandigheden, zijn de Sentinel koffers de perfecte keuze. De Economy Line kunststof koffers bieden juist een kostenefficiënte oplossing bij grote aantallen. Van kleine koffers voor delicate elektronica tot grote koffers voor gereedschappen en apparatuur, er is een kunststof koffer voor elke toepassing.

Sentinel

Waterdichte (IP67) kunststof koffers van Sentinel voldoen aan alle specificaties die u van dergelijke kunststof koffers mag verwachten. Ze bieden een optimale verhouding tussen sterkte, uitstraling en gewicht en kunnen worden voorzien van maatwerk interieurs.

Gefken | Economy Line.2

Economy Line

De Economy Line koffers zijn leverbaar in verschillende kleuren en afmetingen. Bovendien zijn ze eenvoudig te voorzien van een bedrukking of sticker. Als sample koffer inzetbaar voor tal van promotionele en presentatie doeleinden.
 

Andere koffers

Niet helemaal zeker of een kunststof koffer het beste aansluit bij uw specifieke behoeften? Neem dan contact met ons op, we denken graag met u mee. Naast kunststof koffers produceren we ook aluminium koffers en flightcases op maat in onze eigen fabriek in Den Haag. Of u nu een koffer, flightcase of kist zoekt om uw producten te presenteren, verpakken of transporteren, onze specialisten gaan geen enkele uitdaging uit de weg.