Kunststof koffers

Voor kunststof koffers met een op maat gemaakt interieur bent u bij Kofferfabriek Gefken aan het juiste adres. Ons specialistische bedrijf heeft jarenlange ervaring en expertise in het maken van unieke en op maat gemaakte koffers, mappen en flightcases. Wij voorzien al onze producten van een op maat gemaakt interieur.

Goede garantie op kunststof koffers bij Kofferfabriek Gefken

Wij ontwikkelen en produceren op maat gemaakte koffers, mappen en flightcases in onze eigen fabriek in Den Haag. Onze specialisten werken zeer efficiënt en oplossingsgericht, waardoor wij geen enkele uitdaging uit de weg gaan. Ook qua interieur van uw koffer heeft u bij ons ruime keuze. Zo hebben wij niet alleen koffers met een op maat gemaakt kunststof interieur, maar ook interieurs van schuim, hout, aluminium, EPP of andere materialen. Zo kunnen wij de interieurs, en dus ook de koffers, een uitstraling geven die past bij uw bedrijf.

Internationaal vertegenwoordigd

Kofferfabriek Gefken kan u in heel Europa kunststof koffers met een op maat gemaakt interieur leveren, maar ook in de Verenigde Staten hebben wij een uitgebreid dealernetwerk. In de meeste gevallen ligt onze levertijd rond de 4 à 5 weken. Mocht u de koffers sneller nodig hebben, dan kunt u contact met ons opnemen om te kijken wat we voor u kunnen betekenen. Hiervoor belt u naar +31(0)70 444 26 61. HHUw wensen staan bij ons namelijk centraal waardoor onze mogelijkheden onbegrensd zijn. Bekijk ook onze FAQ pagina voor een direct antwoord op veel van uw vragen.

Andere bezoekers bekeken ook de volgende pagina’s:

 

Een begrip sinds

Contactgegevens

Hoofdkantoor:
Kofferfabriek GEFKEN b.v.

Donau 100
2491 BC Den Haag
Nederland
T: +31(0)70 444 26 61
F: +31(0)70 301 98 59
E: info@gefken.nl

Direct contact

Koffers

Gefken biedt een scala aan flexibele mogelijkheden. De koffers worden op maat gemaakt om optimaal aan te sluiten op uw wensen. Of het nu om één exemplaar of enkele duizenden gaat.

Flightcases

De flightcases van Gefken zijn de ideale oplossing voor iedereen die bijzondere spullen wil transporteren, bijvoorbeeld als luchtvracht. Zoals geavanceerde medische apparatuur of kostbare en kwetsbare producten.

Gefken Services

We zijn niet alleen in staat onze koffers en flightcases te produceren, maar ook andere producten. Met zaag-, frees- en lamineerwerk dat tot op de tiende millimeter nauwkeurig is.

Hoofdkantoor Nederland

Verkoopkantoor Groot-Brittanië en Ierland