Maatwerk koffers

Bij Kofferfabriek Gefken bent u aan het juiste adres voor hoge kwaliteit maatwerk koffers. Dankzij onze interne afdeling productontwikkeling en onze eigen fabriek in Nederland kunnen wij rekening houden met al uw wensen voor uw speciale koffers. De door ons ontwikkelde en geproduceerde maatwerk koffers leveren wij onder andere aan klanten binnen de medische industrie, bancaire sector, overheid en de cosmetische industrie. Of het nu gaat om presentatiekoffers, stalenkoffers of koffers voor het mobiele werken: Kofferfabriek Gefken staat voor u klaar.

Maatwerk koffers: raamwerk van aluminium profielen

De mogelijkheden voor onze koffers zijn zeer uitgebreid: wij staan bekend als specialistisch bedrijf dat altijd maatwerk levert. Daarom vindt u bij ons geen standaard koffers, maar alleen unieke koffers die voldoen aan al uw wensen. Uiteraard hebben wij wel adviesformaten zoals koffers voor A4 formaat of bepaalde standaard formaten voor flightcases. Wij adviseren u ook graag betreffende de mogelijkheden van het beslag: heeft u liever een afsluitbaar slot of juist een cijferslot? De keuze is aan u. Met wieltjes en een uittrekbaar handvat maakt u uw koffer nog mobieler.

Levering binnen en buiten Nederland

Heeft u interesse in de diensten van een specialistisch kofferbedrijf dat maatwerk koffers maakt? Lees dan vooral ook de ervaringen van bedrijven waar wij mee hebben samengewerkt en laat u inspireren door al onze mogelijkheden. Wij hebben zowel in Europa als in de Verenigde Staten en Canada een brede klantenkring weten op te bouwen. Heeft u vragen? Bekijk onze FAQ pagina of neem contact met ons op door te bellen naar +31(0)70 444 26 61.

Andere bezoekers bekeken ook de volgende pagina’s:

 

Een begrip sinds

Contactgegevens

Hoofdkantoor:
Kofferfabriek GEFKEN b.v.

Donau 100
2491 BC Den Haag
Nederland
T: +31(0)70 444 26 61
F: +31(0)70 301 98 59
E: info@gefken.nl

Direct contact

Koffers

Gefken biedt een scala aan flexibele mogelijkheden. De koffers worden op maat gemaakt om optimaal aan te sluiten op uw wensen. Of het nu om één exemplaar of enkele duizenden gaat.

Flightcases

De flightcases van Gefken zijn de ideale oplossing voor iedereen die bijzondere spullen wil transporteren, bijvoorbeeld als luchtvracht. Zoals geavanceerde medische apparatuur of kostbare en kwetsbare producten.

Gefken Services

We zijn niet alleen in staat onze koffers en flightcases te produceren, maar ook andere producten. Met zaag-, frees- en lamineerwerk dat tot op de tiende millimeter nauwkeurig is.

Hoofdkantoor Nederland

Verkoopkantoor Groot-Brittanië en Ierland