meetkoffer

Voor een professionele meetkoffer op maat bent u aan het juiste adres bij ons. Gefken Cases is gespecialiseerd in koffers op maat. Van flightcases tot special engineerd, voor elke Case hebben wij een oplossing. Zo helpen wij u ook bij het vinden van de juiste meetkoffer. Onze verkoopkantoren zijn zowel in Den Haag als nabij Birmingham gevestigd, maar via ons internationale dealernetwerk kunt u ook elders voor onze koffers, mappen of flightcases op maat terecht. Vanwege ons moderne machinepark kunnen wij zowel grote als kleine series produceren. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring met de uitgebreide mogelijkheden voor koffers en kunnen u dan ook van een passend advies voorzien. Op deze manier kunnen wij u altijd verzekeren van een topproduct.

Handige meetkoffer: alles veilig opgeborgen

Bij Kofferfabriek Gefken produceren wij alleen op maat gemaakte koffers, mappen en flightcases. Wij zijn daarom hét adres voor het ontwikkelen en produceren van de professionele meetkoffer die u nodig heeft om verschillende meetapparatuur veilig in op te bergen. De mogelijkheden zijn bij ons bedrijf zeer uitgebreid. Wij luisteren altijd goed naar uw wensen en de exacte probleemstelling voordat wij een bepaald product zullen adviseren of gaan ontwerpen. Een groot voordeel van ons bedrijf is dat wij naast het ontwikkelen van koffers ook de productie van deze koffers in eigen hand hebben. Op deze manier kunnen wij altijd de hoogste kwaliteit garanderen.

Meer informatie over onze diensten of producten

Heeft u nog vragen over onze diensten of producten?  Heeft u behoefte aan advies voor een op maat gemaakte meetkoffer, neem contact op met een van onze specialisten. Samen zorgen we ervoor dat u de koffer krijgt die helemaal aansluit bij al uw wensen!