monsterkoffer

Bij Kofferfabriek Gefken produceren wij voor iedereen een speciale monsterkoffer op maat. Wij zijn al sinds 1959 producent van op maat gemaakte koffers, mappen en flightcases. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij koffers in elke maat produceren in onze eigen fabriek in Den Haag. In de meeste gevallen kunnen wij onze producten binnen 4 à 5 weken leveren. Heeft u met spoed een monsterkoffer nodig? Neem dan contact met ons op om te bespreken wat wij voor u kunnen betekenen.

Op maat gemaakte monsterkoffer

Onze koffers zijn uniek en worden altijd volledig op maat gemaakt. Er zijn daarom onbegrensde mogelijkheden wat betreft het ontwerp van een koffer. Dit maakt de door ons ontwikkelde en geproduceerde koffers geschikt voor het presenteren van monsters van allerlei producten. Zo behoort het bijvoorbeeld tot de mogelijkheden om presentatiekoffers met wieltjes te maken die zeer handig zijn bij workshops of demonstraties. Wij gaan graag met u in gesprek over hoe ook de monsters van uw producten onderscheidend gepresenteerd kunnen worden. Hierna kunnen wij u een passend voorstel doen voor een geschikte monsterkoffer. Wij volgen alle technische ontwikkelingen op de voet, waardoor wij voor u ook zeer innovatieve oplossingen beschikbaar hebben.

Kies zelf uw interieur

Voor het ontwerp van het interieur van uw monsterkoffer werken wij onder andere met kunststof, schuim, EPP en aluminium. Bij de schuimvariant kunt u kiezen voor de harde, de zachte of zelfs het antistatische schuim. Met behulp van moderne technieken zoals watersnijden en CNC frezen kunnen we alles in uw monsterkoffer op maat maken. Benieuwd of wij ook voor u iets kunnen betekenen? Neem dan direct contact met ons op via +31(0)70 444 26 61!