Presentatiekoffer

Voor een volledig op maat gemaakte presentatiekoffer moet u bij Kofferfabriek Gefken zijn. Wij kunnen uw presentatiekoffer bijvoorbeeld uitvoeren met wieltjes, waardoor deze erg handig is om mee te nemen bij demonstraties. Zo heeft u al uw te presenteren producten bij elkaar in een stevige en mobiele presentatiekoffer. Ons bedrijf is specialist op het gebied van het ontwerpen en produceren van op maat gemaakte mappen, koffers en flightcases. Dankzij ons moderne en professionele machinepark hebben wij voor veel verzoeken een passend antwoord.

Professionele presentatiekoffer op maat

Bij Kofferfabriek Gefken kunnen wij uw presentatiekoffer volledig naar wens produceren in onze eigen fabriek in Den Haag. Al onze koffers worden custom made gemaakt en zijn daarmee uitstekend geschikt om uw producten professioneel te kunnen presenteren. Onze koffers en flightcases worden in verschillende branches gebruikt:

  • Cosmetische industrie;
  • Medische industrie;
  • (Semi) Overheid;
  • Bancaire sector;
  • Industrie;
  • AV & Lighting en evementenbranche.

U kunt bij ons precies aangeven welke wensen en eisen u heeft aan een presentatiekoffer, niets is te gek. Tevens adviseren wij u graag over welke materialen en technieken het meest geschikt zijn voor uw toepassing. Neem hiervoor contact met ons op.

Kofferfabriek Gefken houdt altijd de nieuwste technologische ontwikkelingen in de gaten

Ook voor innovaties kunt u bij ons terecht. Wij volgen alle nieuwe technische ontwikkelingen op de voet en zijn continu op zoek naar nieuwe mogelijkheden. Een voorbeeld van een dergelijke innovatie is bijvoorbeeld onze speciale flightcase met GPS. Zeer geschikt voor gespecialiseerde transportbedrijven ter voorkoming van diefstal van kostbare goederen. Bent u benieuwd wat Kofferfabriek Gefken voor u kan betekenen? Of wilt u persoonlijk advies over welke mogelijkheden voor uw toepassing aan te bevelen zijn? Neem dan snel contact met ons op. U kunt ons bereiken via +31(0)70 444 26 61.

 

Een begrip sinds

Contactgegevens

Hoofdkantoor:
Kofferfabriek GEFKEN b.v.

Donau 100
2491 BC Den Haag
Nederland
T: +31(0)70 444 26 61
F: +31(0)70 301 98 59
E: info@gefken.nl

Direct contact

Koffers

Gefken biedt een scala aan flexibele mogelijkheden. De koffers worden op maat gemaakt om optimaal aan te sluiten op uw wensen. Of het nu om één exemplaar of enkele duizenden gaat.

Flightcases

De flightcases van Gefken zijn de ideale oplossing voor iedereen die bijzondere spullen wil transporteren, bijvoorbeeld als luchtvracht. Zoals geavanceerde medische apparatuur of kostbare en kwetsbare producten.

Gefken Services

We zijn niet alleen in staat onze koffers en flightcases te produceren, maar ook andere producten. Met zaag-, frees- en lamineerwerk dat tot op de tiende millimeter nauwkeurig is.

Hoofdkantoor Nederland

Verkoopkantoor Groot-Brittanië en Ierland