Bel +31 (0)70 4442661 of mail info@gefken.nl
Eigen fabriek in Nederland
Maatwerk van begin tot eind

Presenteren

Wilt u een professionele indruk achterlaten bij uw prospecten of klanten? Wilt u dat uw producten de aandacht krijgen die ze verdienen? Gaat uw sales team naar klanten met uw producten onder de arm, in een plastic tasje, of misschien zelfs in een kartonnen doos? Wij helpen u graag om uw presentatie onderscheidend en professioneel te maken met een presentatiekoffer op maat gemaakt.

Uniek en onderscheidend: Gefken presentatiekoffers

Wij weten elke vraag op presentatiegebied met smaakvolle, maar vooral ongekend slimme maatwerkoplossingen te beantwoorden. Wat dacht u van een luxe presentatiekoffer met interieur voor uw producten in de bodem en een ingebouwde videomodule met touchscreen in de deksel? Liever een eenvoudigere demokoffer met alleen een vakverdeling en uw bedrijfslogo aan de buitenkant? Ook dat kan. Maar ook voor een demokoffer met hier uw elektronica werkend in geïntegreerd bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zorgen dat de presentatiekoffer alles heeft wat u wenst. Onze presentatiekoffers op maat ondersteunen naadloos uw bedrijfsimago en stijl van werken.

Uitgebreide mogelijkheden

Of de oplossing die u kiest nu als flightcase, presentatiekoffer of trolley moet worden uitgevoerd, net als u denkt Gefken liever in mogelijkheden dan in onmogelijkheden. Daarom ontwikkelen en produceren we al onze koffers en flightcases zelf. Ons uitgebreide productportfolio biedt dan ook oplossingen voor elke branche en elke toepassing.

Kom met ons in contact

Onze fabriek met uiterst modern machinepark stelt ons in staat presentatie oplossingen te bieden die naadloos aansluiten op uw wensen. Kom met de makers om de tafel zitten en ontdek dat de beste oplossingen verrassender zijn dan u denkt. Geïnteresseerd? Maak een afspraak met ons.

Portfolio

Gefken | Presenteren img.1
Gefken | Presenteren img.2
Gefken | Presenteren img.3

Reviews

Branches

Gefken arrow image

Werkwijze

Download de whitepaper en ontdek de 5 tips!