Bel +31 (0)70 4442661 of mail info@gefken.nl
Maatwerk in Nederlandse fabriek
Vrijblijvende offerte inclusief 3D renders

Presenteren

Wilt u een professionele indruk achterlaten bij uw prospecten of klanten? Wilt u dat uw producten de aandacht krijgen die ze verdienen? Hoe nemen uw vertegenwoordigers de producten op dit moment mee? Gaat uw sales team naar klanten met uw producten onder de arm, in een plastic tasje, of misschien zelfs met wat bubbelplastic in een kartonnen doos? Dat kan anders. Met een presentatiekoffer of demokoffer uitgevoerd in uw huisstijl zet u meteen de toon bij binnenkomst. Het product trekt vanaf het begin de aandacht. Een betere start is er niet!

Oneindige mogelijkheden voor uw presentatiekoffer

Wij bieden veel mogelijkheden voor het samenstellen van een presentatiekoffer. Of u nou kiest voor de vorm van een flightcase, koffer op wielen of speciale presentatiekoffer op maat, het kan allemaal. Een eenvoudige demokoffer met vakindeling en uw bedrijfslogo is een mogelijkheid, maar u kunt de koffer ook luxer maken met interieur voor uw producten in de bodem en een ingebouwde videomodule met touchscreen in de deksel. Maar ook voor een presentatiekoffer met uw elektronica er werkend in geïntegreerd bent u bij ons aan het juiste adres.

Benieuwd naar de meest exclusieve maatwerk koffer op de markt?

IMG_0225

Presentatiekoffer op maat

Wij zorgen dat de presentatiekoffer alles heeft wat u wenst en voorzien u hierin van advies. Het zijn vaak de details die het verschil maken. Neem bijvoorbeeld de aluminium koffer die wij voor Garmin hebben geproduceerd. De koffers zijn door ons voorzien van een voeding / adapter zodat de producten eenvoudig in de koffer opgeladen kunnen worden. Zo is het product bij elke klant opgeladen voor de presentatie. Presentatiekoffers zijn niet alleen geschikt voor (consumenten)elektronica, maar voor veel meer producttypen uit diverse branches. Neem bijvoorbeeld de woonbranche of de beautysector waar een presentatiekoffer gebruikt kan worden voor bijvoorbeeld stalen van scharnieren of demoversies van rolgordijnen. Onze koffers op maat ondersteunen naadloos uw bedrijfsimago en stijl van werken. Ons uitgebreide productportfolio biedt dan ook oplossingen voor elke branche en elke toepassing.

Arturo

Deze zwarte Gefken Basic presentatiekoffer op maat is ontwikkeld voor Arturo, fabrikant van gietvloeren. In iedere koffer zitten circa 50 vloerstalen. Hierdoor hebben architecten en ontwerpers altijd de juiste stalen bij de hand tijdens een gesprek met hun klant.

Gold Essence Europe

Deze luxe goudkleurige EDGE presentatiekoffer is speciaal gemaakt voor een producent van honing met eetbaar goud. De koffer heeft een met stof bekleedt interieur waardoor Gold Essence haar unieke producten op een onderscheidende wijze aan haar klanten presenteert.

Gefken Portfolio | IMG_3317_clipped_rev_1

247TailorSteel

Voor 247TailorSteel is de Gefken Plus demokoffer voorzien van een gefreesd schuiminterieur. Hierin zitten tal van metalen samples waarmee het salesteam makkelijk en professioneel alle bewerkingsmogelijkheden die zij te bieden hebben kunnen presenteren.

Uniek en onderscheidend: Gefken presentatiekoffers

Wij weten elke vraag op presentatiegebied met smaakvolle, maar vooral ongekend slimme maatwerkoplossingen te beantwoorden. Uw presentatiekoffer wordt helemaal bedacht, ontworpen en in 3D uitgetekend door onze specialisten. Of de oplossing die u kiest nu als flightcase, EDGE of trolley moet worden uitgevoerd, net als u denkt Gefken liever in mogelijkheden dan in onmogelijkheden. Daarom ontwikkelen en produceren we al onze koffers en flightcases zelf in onze fabriek in Nederland. Zo kunnen we korte levertijden aanhouden, blijven innoveren en kwaliteit garanderen. 

Vraag nu onze whitepaper aan en krijg direct toegang tot drie belangrijke voordelen van op maat gemaakte presentatiekoffers.

Of het nu gaat om juwelen, luxe producten of andere exclusieve items, de presentatie moet perfect zijn. Een van de meest effectieve manieren om dit te bereiken, is door gebruik te maken van op maat gemaakte presentatiekoffers. Dit whitepaper gaat dieper in op enkele belangrijke voordelen van presentatiekoffers.

Presentatieverpakking

Bij het ontwerpen van onze presentatiekoffers houden we rekening met enkele belangrijke aspecten:

Bescherming

Er zijn verschillende interieur oplossingen voor de presentatiekoffer. Afhankelijk van de fysieke eigenschappen van het product wordt een interieur op maat ontworpen en geproduceerd. Hierdoor is het product optimaal beschermt en blijft perfect in positie in de koffer. Zo bent u er zeker van dat uw producten tussen uw presentaties door goed beschermd zijn en getransporteerd kunnen worden.

Functionaliteit

De indeling van de koffers is ontworpen met het oog op gebruiksgemak en organisatie, zodat u snel toegang heeft tot wat u nodig heeft. Daarbij proberen we rekening te houden met het gewicht van producten, maar een presentatiekoffer moet natuurlijk ook makkelijk mee te nemen zijn. Daarom adviseren we u graag over de juiste afmetingen en materiaalkeuze voor uw perfecte presentatiekoffers.

Esthetiek

Naast functionaliteit speelt het visuele aspect bij een presentatiekoffer een grote rol. Een professionele uitstraling geeft uw presentatie een extra vleugje klasse en maakt enthousiast. We begrijpen het belang van merkherkenning en bieden opties aan voor branding, zoals bedrijfslogo’s en kleuren, om uw presentatiekoffer uniek te maken en uw merkimago te versterken.

Kom met ons in contact

Wilt u dat uw producten op een professionele manier worden gepresenteerd? Neem dan direct contact met ons op voor een geheel kosteloze en vrijblijvende offerte, waarbij we een op maat gemaakt 3D ontwerp voor uw koffers en flightcases aanbieden. Ons team van experts staat klaar om op maat gemaakte oplossingen te bieden die perfect passen bij uw wensen. Ook als u een verpakkingsoplossing of transportkoffer zoekt. In onze fabriek met modern machinepark plannen we uw order, zonder bijkomende ontwerp- en tekenkosten, in en garanderen wij een snelle levertijd. Aarzel niet om vandaag nog contact met ons op te nemen voor een vrijblijvend gesprek met onze specialisten.

Reviews

Branches

Gefken arrow image

Werkwijze

Download de whitepaper en ontdek de 5 tips!

Bedankt voor uw aanvraag!

In de whitepaper vindt u drie belangrijke voordelen van op maat gemaakte presentatiekoffers.

Neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvende offerte inclusief 3D ontwerp voor op maat gemaakte koffers of flightcases die perfect aansluiten op uw wensen.