Rabobank: ’Al snel bleek Gefken in staat om onze persoonlijke wensen goed te vertalen.’

RB_logo_cmykRabobank: ’Al snel bleek Gefken in staat om onze persoonlijke wensen goed te vertalen.’

Rabobank IJsseldelta is in de regio Zwolle werkzaam met 250 medewerkers en werkt tegenwoordig volgens het principe van Het Nieuwe Werken.

Voor het opbergen van persoonlijke spullen zochten wij een ergonomische en esthetisch fraaie oplossing. Medewerkers werken volgens Het Nieuwe Werken principe, waarbij ze zelf bepalen waar, wanneer en met wie zij het beste resultaat bereiken. Erg veel gaat hierbij digitaal, maar medewerkers hebben altijd de behoefte of noodzaak fysieke spullen op te bergen en te vervoeren.

Samen met Gefken zijn we tot drie modellen flexkoffers in vier verschillende kleurstellingen (full colour bedrukking) gekomen. In onze bank zien we dus twaalf verschillende koffers, hetgeen ook erg fleurig oogt. De medewerker bergt hierin zijn of haar persoonlijke spullen op en men mag de koffer mee naar huis, een klant of een andere vestiging nemen. In het hoofdkantoor kan men de koffers opbergen in een locker.

Onze ervaring met Gefken is zeer goed. Het product is snel geleverd terwijl wijzigingen tot op het laatste moment nog mogelijk waren. Onze contactpersoon was erg gemotiveerd om de beste oplossing te bieden en bleef het belang van ons als klant voorop stellen.

Roelof Blokzijl
Senior Facilitair Medewerker
Rabobank IJsseldelta

Contactgegevens

Hoofdkantoor:
Kofferfabriek GEFKEN b.v.

Donau 100
2491 BC Den Haag
Nederland
T: +31(0)70 444 26 61
F: +31(0)70 301 98 59
E: info@gefken.nl

Direct contact