Shell-Case

Hét lichtgewicht alternatief

Shell-Case biedt een lichtgewicht alternatief voor de professionele koffers en tassen die tegenwoordig beschikbaar zijn. De producten van Shell-Case zijn geproduceerd van een lichtgewicht schokabsorberend materiaal voor optimaal comfort en uitzonderlijke functionaliteit. Het assortiment van de Hybrid Case Series bestaat uit een aantal standaardafmetingen die uit voorraad leverbaar zijn. Deze Shell-Case producten kunnen op verschillende wijzen van uw logo worden voorzien. 

Zo kan de Shell-Case tag worden vervangen voor één met uw eigen logo, kunnen de ritsen voorzien worden van een doming sticker met uw logo en kun je deze soft cases nog verder personaliseren door je visitekaartje in de visitekaarthouder te plaatsen.

Shell-Case. Standaard, maar toch op maat.

Alle Shell-Cases uit de Hybrid Case Series zijn standaard leverbaar met drie typen interieurs. Leeg, voorzien van plukschuim in de bodem en noppenschuim in de deksel, of met een set zelf in te delen schotten voor in de bodem en een etui in de deksel. Daarnaast zijn er tal van accessoires leverbaar. Van draagriem tot diverse maten etuis die, dankzij het handige klittenband, overal in de soft case geplaatst kunnen worden. Maar ook op maat gemaakte interieurs voor uw producten behoren tot de mogelijkheden.

Van AED tot ultrasone meetinstrumenten

Naast het standaard assortiment van de Hybrid Case Series biedt Shell-Case ook volop mogelijkheden voor volledig maatwerk bij grotere aantallen OEM cases. Van mobiele AED systemen voor in ambulances tot ultrasone meetinstrumenten voor in de industrie, volledig op maat voor uw product. Ook dat is mogelijk. Onze ruime ervaring met materialen als kunststof, aluminium en stof zorgen ervoor dat we altijd een passende oplossing hebben buiten ons standaardpakket.

Overtuigd? 

Denkt u dat een Shell-Case de beste verpakking is voor uw product of materialen? Of wilt u toch liever meer informatie, neem dan contact op met een van onze specialisten. Zij ondersteunen u in de zoektocht naar een koffer die niet alleen aan al uw wensen voldoet, zij zorgen er ook voor dat de koffer een verlengstuk wordt. 

Gefken | Shell-Case
Gefken | Shell-Case
Gefken | Shell-Case

Werkwijze