Soft Cases

Soft cases bieden een veelzijdige oplossing voor het beschermen en vervoeren van diverse producten. Een softcase is een lichtgewicht koffer, met een zachte buiten- en binnenkant. Ondanks het feit dat het een ‘soft case’ is, biedt de koffer zeer goede bescherming en schokdemping. Het schokabsorberend materiaal beschermt uw producten, zeker wanneer gecombineerd met een schuiminterieur op maat, optimaal tijdens transport waardoor u alles in stijl kunt presenteren.

Gefken | Shellcase.31

Shell-Case

De producten van Shell-Case zijn licht van gewicht en schokabsorberend. Het assortiment bestaat uit een aantal standaard afmetingen die uit voorraad leverbaar zijn en kunnen op verschillende wijzen van uw logo worden voorzien.

Van standaardafmeting tot maatwerk

De soft cases zijn verkrijgbaar in diverse standaardafmetingen en kunnen worden uitgerust met verschillende typen interieurs. Deze variabele indeling met modulaire vakverdelers maakt het een ideale koffer voor vele verschillende toepassingen. Maar wij bieden ook op maat gemaakte interieurs voor een optimale bescherming van uw specifieke producten. Naast de interieur mogelijkheden zijn er ook diverse accessoires verkrijgbaar, waaronder een draagriem voor optimaal gebruiksgemak. De soft case koffers combineren niet alleen stijlvol design met praktisch gebruik, maar bieden ook de mogelijkheid om van uw logo te worden voorzien.

Van soft cases tot aluminium koffers

Voor meer informatie over de soft cases en de aanpassingsmogelijkheden, kunt u contact opnemen met onze experts voor persoonlijk advies. Naast ons assortiment soft cases biedt Gefken een breed scala aan koffers, variërend van koffers en flightcases op maat tot aluminium kisten en kunststof koffers. De keuze voor de meest geschikte koffer, kist of flightcase is afhankelijk van uw specifieke wensen, eisen en het type producten dat u wilt transporteren, presenteren of verpakken. Wij helpen u graag bij deze keuze.