Toepassingen en branches

Gefken. Sterk in elke branche

Producten van Gefken komt u in allerlei branches tegen. In gewone en ongewone situaties.flightcase_slimlid_k_cmyk Zoals een salesmanager die met een Gefken Basic voorzien van koelelement een nieuw gekoeld drankje presenteert. Of een accountmanager die met een Economy Line koffer als incentive extra attentiewaarde rond een productintroductie creëert. Maar ook een vertegenwoordiger van luxe verzorgingsproducten die met zijn EDGE inclusief videomodule in de deksel de laatste trends presenteert.

Goed gezien op de werkvloer

Ook in de technische branches is Gefken graag gezien. Zoals de water- of geomeetkundige die zijn meetapparatuur met een Sentinel koffer mee het veld in neemt. Of wat dacht u van medewerkers van een grote verzekeraar die dankzij een GefkenPlus in houtlook kunnen flexwerken?

Uit de kunst in transport

Zelfs het Van Gogh Museum biedt bijzondere Van Gogh Relievo’s in een maatwerk Gefken Basic koffer te koop aan. Uiteraard staat Gefken ook in het transport zijn mannetje, met de robuuste Gefken Flightcases of met de water- en stofdichte Sentinel. Kortom; in welke branche u ook actief bent, Gefken heeft de oplossing.

Contactgegevens

Hoofdkantoor:
Kofferfabriek GEFKEN b.v.

Donau 100
2491 BC Den Haag
Nederland
T: +31(0)70 444 26 61
F: +31(0)70 301 98 59
E: info@gefken.nl

Direct contact