Overige toepassingen en branches

Niet gevonden wat u zocht?

Zoekt u een koffer waarvan u zich afvraagt of hij wel gemaakt kan worden? Gefken houdt van uitdagingen. En omdat bij ons vrijwel flightcase_klein_rood_dicht_k_cmykalles maatwerk is, kunnen wij u altijd een perfecte oplossing bieden. Meer weten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij verrassen u graag met onze toegevoegde waarde en oplossingsgerichte denkwijze.

Gefken, de standaard in maatwerk

Vrijwel alles van Gefken is custommade, bijna geen enkel product is standaard. Maar altijd zorgen we voor een uitgekiende aanpak, zowel bij kleine als grote oplagen. Of het nu om één koffer voor een laptop gaat of om een serie van enkele duizenden verpakkingskoffers, het kan allemaal. Uitgevoerd in aluminium of kunststof, in uw huiskleur, met fullcolour bedrukking of als transparante koffer.

Tip

Ons uiterst moderne machinepark stelt ons in staat oplossingen te bieden die naadloos aansluiten op uw wensen. Kom met de makers om de tafel zitten en ontdek dat de beste oplossingen verrassender zijn dan u denkt. Geïnteresseerd? Maak een afspraak.

Contactgegevens

Hoofdkantoor:
Kofferfabriek GEFKEN b.v.

Donau 100
2491 BC Den Haag
Nederland
T: +31(0)70 444 26 61
F: +31(0)70 301 98 59
E: info@gefken.nl

Direct contact