Bel +31 (0)70 4442661 of mail info@gefken.nl
Eigen fabriek in Nederland
Maatwerk van begin tot eind

Transporteren

Transporteren in een transportkoffer op maat

Uw kostbare producten en goederen beschadigen tijdens transport met allerlei kosten als gevolg? Er gaat kostbare tijd van uw medewerkers verloren als producten beschadigd of niet compleet aankomen? Of u nu gebruik maakt van transport over land, zee of door de lucht, u wilt dat uw goederen goed beschermd zijn. Wij hebben de ervaring om ook uw transportkoffer te ontwikkelen en te produceren. Van onverwoestbare flightcase voor medische apparatuur die wereldwijd verzonden wordt, tot waterdichte kunststof koffer met interieur voor biometrische identificatie apparatuur die binnen enkele minuten ingezet kan worden.

Oplossingsgericht maatwerk van Gefken. Ideaal in transport

Om u een zo goed mogelijk advies te geven, denken wij graag met u mee. Een verpakking voor luchtvracht vraagt immers om andere specificaties dan een transportkoffer met uw eigen bedrijfsauto. Van flightcases met vier geremde zwenkwielen onder een stalen frame met draadveren voor trillingsarm transport tot geïsoleerde koffers of waterdichte kunststof koffers met een schuiminterieur. Wij komen altijd met oplossingsgericht maatwerk voor welke vorm van transport dan ook. Afhankelijk van grootte, aantal, gewicht en transportwijze adviseren wij de beste oplossing.

Uitgebreide mogelijkheden

Of de oplossing die u kiest nu als flightcase, waterdichte kunststof koffer of trolley moet worden uitgevoerd, net als u denkt Gefken liever in mogelijkheden dan in onmogelijkheden. Daarom ontwikkelen en produceren we al onze transportkoffers en flightcases zelf. Ons uitgebreide productportfolio biedt dan ook oplossingen voor elke branche en elke toepassing.


Kom met ons in contact

Onze fabriek met uiterst modern machinepark stelt ons in staat oplossingen te bieden die naadloos aansluiten op uw wensen. Kom met de makers om de tafel zitten en ontdek dat de beste oplossingen verrassender zijn dan u denkt. Geïnteresseerd? Maak een afspraak met ons.

Portfolio

Gefken | Transporteren img.1
Gefken | Transporteren img.2
Gefken | Transporteren img.3

Reviews

[testimonial_view id="1"]

Branches

Gefken arrow image

Werkwijze