Bel +31 (0)70 4442661 of mail info@gefken.nl
Maatwerk in Nederlandse fabriek
Vrijblijvende offerte inclusief 3D renders

Transporteren

Het transporteren van producten en goederen van A naar B vereist zorgvuldige aandacht. Of u nu gebruik maakt van transport over land, zee of door de lucht, u wilt dat uw producten goed beschermd zijn zonder dat alles door elkaar ligt. Wij bieden verschillende transportkoffers, flightcases en kisten aan die volledig op maat ontworpen en geproduceerd worden. Van onverwoestbare flightcase voor medische apparatuur die wereldwijd verzonden wordt, tot waterdichte kunststof koffer met interieur voor biometrische identificatie-apparatuur die binnen enkele minuten ingezet kan worden.

Transporteren in een transportkoffer op maat

Een goede transportverpakking biedt niet alleen de juiste bescherming, maar leidt ook tot lagere kosten door schade te voorkomen. Als producten beschadigd of niet compleet aankomen, gaat er kostbare tijd van uw medewerkers verloren. Bovendien leidt een transportkoffer op maat tot een hoger gebruiksgemak en door een compacter formaat leidt het ook tot lagere transportkosten. Bij het kiezen van een transportkoffer voor uw specifieke product, houden we rekening met de aard van de goederen, het transportproces en de vereiste bescherming.

Vraag nu onze whitepaper aan en krijg direct toegang tot 5 tips om uw producten veilig en onbeschadigd te transporteren.

Een geschikte transportverpakking, zoals een koffer, kist, of flightcase speelt een essentiële rol bij het waarborgen van de onbeschadigde en veilige staat van uw producten. In onze whitepaper leest u waarom meer over de optimale bescherming van uw producten tijdens het transport en komt u meer te weten over de veelzijdige transportverpakkingen van Gefken.

Fysieke eigenschappen

Het is belangrijk te weten welk soort product u wilt vervoeren voordat u uw verpakking kiest. Als eerste stap kijken we naar de fysieke eigenschappen van het te transporteren product. Hoe zwaar is het? Is het kwetsbaar? Komen er nog accessoires bij?

Gefken | Flightcases.1

Vorm van transport

Er zit een groot verschil in de wijze van transport. Wordt het product in een auto, met een vrachtwagen of zelfs met lucht- of zeevracht vervoerd? Bij transport met de luchtvracht zijn er meer handelingen en ruwe omstandigheden. Dit speelt een grote rol bij hoe zwaar de transportverpakking belast wordt.

Gefken | portfolio-img-3-right

Levensduur

Is de transportkoffer enkel om het product van A naar B te krijgen? Of is het een verpakking die gedurende de gehele levensduur van het product gebruikt wordt om het te transporteren? Dit verschilt niet alleen in de keuze van het materiaal, maar ook de uitstraling van de transportkoffer.

Meerdere typen transportkoffers

Gefken maakt in haar assortiment onderscheid in meerdere typen transportverpakkingen waaronder:

Het verschil tussen deze transportverpakkingen zit hem vooral in de vorm, constructie en het gebruik. Zo is een flightcase stevig en robuust, belangrijk bij het transport van (gevoelige) apparatuur of producten. De Alpos transportkist is bestand tegen corrosie en weersinvloeden, wat hem ideaal maakt om buiten te gebruiken. Maar soms kan het ook zijn dat een waterdichte kunststof transportkoffer zoals de Sentinel de beste transportverpakking is.

Oneindige mogelijkheden

Gefken begrijpt dat geen twee transportbehoeften hetzelfde zijn. Daarom zijn er verschillende, vrijwel altijd op maat gemaakt, producttypen in ons portfolio beschikbaar. Of u nu op zoek bent naar een flightcase, soft case of een koffer met schuiminterieurs op maat voor nauwkeurige pasvorm en bescherming. Gefken denkt liever in mogelijkheden en helpt u bij het vinden van de perfecte oplossing. Ons uitgebreide productportfolio biedt oplossingen voor elke branche en elke toepassing. We ontwikkelen en produceren al onze koffers en flightcases zelf van één stuk tot enkele duizenden stuks. Wat u ook wilt transporteren, wij staan voor u klaar om de juiste koffer, flightcase of kist te ontwerpen en produceren.

Kom met ons in contact

Bent u op zoek naar professionele koffers om uw producten veilig te transporteren? Aarzel dan niet om direct contact met ons op te nemen voor een geheel kosteloze en vrijblijvende offerte, inclusief op maat gemaakt 3D-ontwerp van uw koffers en flightcases. Ons toegewijde team van specialisten staat klaar om op maat gemaakte verpakking te bieden die volledig voldoen aan uw specifieke behoeften. Dankzij onze fabriek met modern machinepark kunnen wij uw bestelling direct inplannen, wat resulteert in een snelle levertijd zonder bijkomende teken- en ontwerpkosten. Laat ons u helpen – neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek met onze ervaren professionals.

Benieuwd welke transportkoffer voor u het beste is?

Reviews

Branches

Gefken arrow image

Werkwijze

Download de whitepaper en ontdek de 5 tips!

Bedankt voor uw aanvraag!

In de whitepaper vindt u vijf tips om uw producten veilig en onbeschadigd te transporteren.

Neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvende offerte inclusief 3D ontwerp voor op maat gemaakte koffers of flightcases die perfect aansluiten op uw wensen.