Van Gogh Museum: ’De koffers van Gefken hebben het product naar een hoger niveau getild.’

Van Gogh Museum: ’De koffers van Gefken hebben het product naar een hoger niveau getild.’

Het Van Gogh Museum Amsterdam heeft als eerste museum in de zomer van 2013 hoogwaardige reproducties van Vincent van Goghs meesterwerken geïntroduceerd. Deze reproducties, Relievo genaamd, zijn van een dermate hoge kwaliteit dat ze het 11o_vanGogh_web_vrijstoriginele werk zeer dicht benaderen.

Voor de verpakking van deze Relievo’s zochten we een representatieve, goede, veilige, op maat gemaakte verpakking. De verpakking moest in eerste instantie een verpakking zijn die tevens aansloot bij de sfeer die om het product gecreëerd is. De koffers moesten bovendien op maat van de Relievo’s gemaakt worden met voor ieder item weer een ander interieur op basis van de lijst.

De enthousiaste reactie alsmede de prijsstelling en toezeggingen qua levertijd gaven de doorslag om voor Gefken te kiezen. De koffers zijn van goede kwaliteit en worden door de ontvangers zeer gewaardeerd. De koffers maken het ons bovendien gemakkelijk om het product te verpakken.

De koffers van Gefken hebben het product naar een hoger niveau getild qua uitstraling en maken het verhaal qua styling af.

Melchert Zwetsman
Inkoper
Van Gogh Museum

Contactgegevens

Hoofdkantoor:
Kofferfabriek GEFKEN b.v.

Donau 100
2491 BC Den Haag
Nederland
T: +31(0)70 444 26 61
F: +31(0)70 301 98 59
E: info@gefken.nl

Direct contact