Bel +31 (0)70 4442661 of mail info@gefken.nl
Eigen fabriek in Nederland
Maatwerk van begin tot eind
Van uitdagend vraagstuk tot concreet verpakken met ontwerp en productie

Oplossingen! Hét woord van het jaar voor het hele team van Gefken. Want wij denken én werken in oplossingen. Oplossingen voor het presenteren van uw producten op maat voor uw accountmanagers. Oplossingen voor het verpakken van producten die wereldwijd worden getransporteerd.  Een oplossing voor elk verpakkingsvraagstuk. Maar hoe gaat zo’n proces nu eigenlijk in zijn werking. Heel simpel gezegd; Stap voor stap…

Het intakegesprek

Wilt u een kopje koffie of toch liever thee? Nadat deze belangrijkste eerste vraag beantwoord is en u bent voorzien van een kopje naar keuze, gaan we over tot het bespreken van uw wensen en eisen. Wellicht heeft u al een aantal eisen samengesteld. Is dit niet het geval, dan helpen wij u hier graag mee. Door middel van de juiste vraagstelling komen wij samen met u tot de essentie en zijn wij in staat u zo goed mogelijk te adviseren. We bespreken de beste mogelijkheden en laten direct de beoogde materialen zien. Al onze medewerkers hebben jarenlange ervaring. Of het nu gaat om een eenvoudige koffer of juist een zeer complex verpakkingsprobleem om waardevolle goederen te transporteren, wij hebben altijd advies op maat. Samen met u bepalen we zo de beste opties.

Het perfecte ontwerp voor de verpakking van uw product

Wanneer alle neuzen dezelfde kant op staan is het tijd voor onze vakkundige product engineers om de wensen en verpakkingseisen uit te werken tot een digitaal ontwerp. Dit 3D model is levensecht en is tevens te voorzien van uw eigen artwork. Op deze manier heeft u meteen een goed beeld en is in een oogopslag te zien hoe uw wensen verwerkt zijn. Onze product engineers zorgen er altijd voor dat uw huisstijl aansluit bij de verpakkingsoplossing.
Met dit ontwerp krijgt u ook meteen een offerte op basis van de besproken aantallen of staffels om u direct een goed beeld te geven van de kosten. De reden dat we hier, geheel vrijblijvend, al veel tijd in investeren is dat we u hiermee precies kunnen laten zien waar onze kracht ligt. Meedenken als een ware partner.

Man measures a part

Tijd voor de testfase

Nu bent u aan de beurt! Wij hopen u voldoende geïnformeerd te hebben met behulp van 3D renders en de offerte om zo een wel overwogen keuze te maken. Toch niet helemaal zeker? Geen probleem. Afhankelijk van het project en de omvang van het project kan het verstandig zijn een prototype te laten maken. De voordelen van een prototype:

  • Elk detail is te bekijken
  • De producten kunnen gepast worden
  • U bent in staat de werking van de koffer te testen
  • En er is eventuele feedback te verkrijgen van (test)gebruikers

Na eventuele aanpassing van details zal de offerte waar nodig aangepast worden en indien akkoord plannen we de productie van uw order in.

De productie

Als alles is goedgekeurd, begint het productieproces. De meeste basismaterialen hebben wij op voorraad in onze eigen fabriek in Nederland. Denk hierbij aan aluminium profielen, plaatmateriaal, schuim voor het interieur, sloten, scharnieren en handvatten.
Afhankelijk van de omvang van de order of de exacte configuratie van de koffers of flightcases, kan het echter voorkomen dat er specifieke materialen besteld moeten worden. Met de meeste leveranciers, die wij echt beschouwen als partners, werken wij al decennialang samen. Zo zijn wij in staat uw order vrijwel altijd direct in te plannen voor productie.

De eindfase

Als alle koffers klaar staan en de order gereed is, gaat deze na een grondige eindcontrole verpakt geleverd op het door u opgegeven adres. Ook is het mogelijk dat zodra een order (of het proefmodel) gereed is, in onze eigen fotostudio foto’s te maken. Deze kunnen vrijstaand geleverd worden en zijn in te zetten voor diverse interne toepassingen of in marketinguitingen van de klant.

Brengt u ons de volgende uitdaging?

Wilt u het proces van dichtbij komen bekijken? Laat het ons gerust weten en we bespreken de mogelijkheden. Wilt u liever meteen met onze specialisten rond de tafel, kom dan met een van ons in contact.