Bel +31 (0)70 4442661 of mail info@gefken.nl
Eigen fabriek in Nederland
Maatwerk van begin tot eind

Vanaf welke stap betrekt u leveranciers bij uw project?

Op welk moment betrekt u uw leverancier van verpakkings-, transport- of presentatiemiddelen bij een project?

Met regelmaat worden wij uitgenodigd door (potentiële) klanten om mee te denken over hun verpakkings-, transport-, of presentatiemiddel. Graag zijn we zo vroeg mogelijk bij een dergelijk project betrokken. Wij begrijpen dat dit niet altijd kan of gewenst is, maar zo kunnen we u wel zo goed mogelijk adviseren. 

Of het nu gaat om het verpakken van een medisch apparaat wat op de markt gebracht gaat worden inclusief handzame koffer, het transporteren van zware industriële hulpmiddelen voor in het veld in een flightcase, het ontwikkelen van een container voor cargo bikes, óf het onderscheidend presenteren van een nieuwe cosmeticalijn door uw salesteam aan potentiële klanten. Gefken denkt graag mee!

Gefken | Specials

Uiteraard is het zo dat we altijd zorgen voor een perfecte oplossing. Echter, als we vroeg aan boord komen, kunnen we vaak kosten besparen en een optimaal resultaat garanderen waarbij deadlines ook makkelijker gehaald kunnen worden. Ook met korte en strikte deadlines kunnen wij als geen ander uit de voeten dankzij ons ijzersterke team, maar soms moeten er dan samen met de klant keuzes gemaakt worden die anders onnodig waren geweest.

Wanneer wij al in een vroeg stadium met u mee mogen denken, kunnen we tijdens een intake een beter beeld krijgen van uw wensen en eisen. Ons vertrekpunt is dan het oplossen van uw verpakkings-, transport, of presentatieprobleem. Of het nu gaat om het verpakken van een medisch apparaat wat op de markt gebracht gaat worden inclusief handzame koffer, het transporteren van zware industriële hulpmiddelen voor in het veld in een flightcase, óf het onderscheidend presenteren van een nieuwe cosmeticalijn door uw salesteam aan potentiële klanten. We analyseren de mogelijkheden, denken met u mee over de inpassing van uw huisstijl op en in de koffers of flightcases, en maken een analyse welk producttype het best aansluit op de specifieke wensen en eisen. Doordat we al in een vroeg stadium een goed beeld krijgen van uw organisatie, de werkwijze, de gebruikers, uw doelgroep én het achterliggende doel van de koffers of flightcases kunnen we écht een verlengstuk van uw organisatie zijn. Hierdoor begrijpen we uw behoefte en kunnen we zorgen dat we maximaal toegevoegde waarde kunnen bieden zonder dat dit u direct meer hoeft te kosten.

Gefken Portfolio | EDG_000014.8

Door onze meer dan 60 jaar ervaring kunnen we aan het begin van een traject ook vaak suggesties doen. Details waar u wellicht nog niet over na had gedacht en die dan nog haalbaar zijn binnen de deadline die dan nog verder weg is. Zoals een automatisch startende videomodule met touchscreen in de deksel van uw presentatiekoffers in plaats van een full colour sfeerbeeld, zodat u écht onderscheidend kunt presenteren bij uw klanten. Of de flightcase net even anders inrichten waardoor ook uw andere producttype in dezelfde flightcase verpakt kan worden, waardoor u slechts één type flightcase op voorraad hoeft te houden en kosten kunt besparen. Mogen de stalen van uw product een centimeter korter, dan kunnen we een veel mooiere en rustigere indeling maken waardoor uw koffers handzamer worden en uw medewerkers met meer plezier met de koffers werken en de producten ook nog eens beter tot zijn recht komen. Het zijn maar wat simpele voorbeelden uit de praktijk, maar die suggesties worden meestal goed ontvangen. Waarom? Omdat ze waarde voor u toevoegen, maar u in veel gevallen niets extra hoeven te kosten. Kortom, we denken graag met u mee om tot echte win-winsituaties te komen zodat u zich kunt focussen op uw core business.

Geeft u ons het vertrouwen om al in een vroeg stadium met u mee te denken? We horen graag van u. Neemt u vrijblijvend contact met ons op om te sparren.

Download de whitepaper en ontdek de 5 tips!