15 januari 2013

In tegenstelling tot het huidige kantoormeubilair werden de flexkoffers tot nu toe meestal erg sober uitgevoerd, meestal in het grijs of in het aluminium. Gefken heeft deze ‘standaard’ verbroken en komt met een hele nieuwe reeks mogelijkheden. Koffers met een houtdecor, een hoogglans toplaag of zelfs met dezelfde afwerking als uw kantoormeubilair? Het is nu allemaal mogelijk.
Een andere vernieuwing zijn de vier zwenkwielen. Tot nu toe hadden alle flexkoffers met een trolleysysteem twee vaste wielen en moest de koffer altijd gekanteld worden om hem te kunnen verrijden. Met de vier zwenkwielen kun je de koffer nu ook verrijden zonder deze te kantelen, uiteraard kun je de flexkoffer ook nog steeds gewoon achter je aan trekken zoals met de twee vaste wielen.

Behalve vernieuwingen voor de ‘gewone’ flexkoffer hebben we ook een nog innovatiever product ontwikkeld. Een complete mobiele werkplek met meerdere laden hadden we al langer, maar nu hebben we een uitvoering die meer doet denken aan een luxe ladenblok. Maar dan wel één met een bekleedde zitting en schitterende RVS beugel waardoor een kort overleg met een collega die er even bij komt zitten nog aangenamer zal worden.

Al deze nieuwe producten zullen voor het eerst te zien zijn op de Vakbeurs Facilitair van 16 tot en met 18 januari 2013 op de stand van De Vos Ergonomics.