Bel +31 (0)70 4442661 of mail info@gefken.nl
Eigen fabriek in Nederland
Maatwerk van begin tot eind

Verpakken

Een product verpakken

Een gebruiksvriendelijke en gepaste verpakking voor uw product. Dat is precies waar u Gefken Cases voor kunt inschakelen. Of u nu fabrikant bent van hoogwaardig meetapparatuur, loepbrillen voor artsen of gereedschappen die onder zware omstandigheden in het veld gebruikt worden. U wilt uw product in een aansluitende en bijpassende verpakking op de markt brengen. Wij denken graag met u mee en komen samen met u tot de meest ideale oplossing voor bijvoorbeeld een koffer op maat.

Koffers op maat

Onze koffers en flightcases worden speciaal voor u ontworpen en geproduceerd. Wij maken namelijk alles op maat. We adviseren u eerst welk producttype past bij uw product en de omstandigheden waarin het product gebruikt wordt. Zo leveren we soft cases aan een fabrikant van medische apparatuur, flightcases aan een producent van hoogwaardige industriële transportoplossingen en waterdichte kunststof koffers aan een leverancier van explosieveilige LED-werklampen.
Vervolgens komt het ontwerp. De uitvoering van de case sluit aan bij het product en de werkwijze van de gebruikers. Uiteraard wordt hij bedrukt volgens uw specificaties en uitgevoerd in de kleuren van uw keuze. Iedereen herkent gelijk bij welk bedrijf de case hoort.

De mogelijkheden

Of de oplossing die u kiest nu als flightcase, soft case of trolley moet worden uitgevoerd, net als u denkt Gefken liever in mogelijkheden dan in onmogelijkheden. Daarom ontwikkelen en produceren we al onze koffers en flightcases zelf. Ons uitgebreide productportfolio biedt dan ook oplossingen voor elke branche en elke toepassing. Denk bijvoorbeeld aan gereedschapskisten.  Als u uw servicemonteurs of andere medewerkers professioneel uitgerust met de juiste gereedschappen en apparatuur op pad wilt sturen, dan staan wij voor u klaar om de juiste koffer, flightcase of kist te produceren.

Contact

Onze fabriek met uiterst modern machinepark stelt ons in staat oplossingen te bieden die naadloos aansluiten op uw wensen. Kom met de makers om de tafel zitten en ontdek dat er voor elke wens een passend ontwerp kan zijn. Geïnteresseerd? Neem contact met ons op voor een afspraak, en dan zetten wij de koffie vast voor u klaar!

Portfolio

Gefken | Verpakken img.1
Gefken | Verpakken img.2
Gefken | Verpakken img.3

Reviews

Branches

Gefken arrow image

Werkwijze

Download de whitepaper en ontdek de 5 tips!