Bel +31 (0)70 4442661 of mail info@gefken.nl
Maatwerk in Nederlandse fabriek
Vrijblijvende offerte inclusief 3D renders

Verpakken

Het verpakken van uw product is om meerdere redenen belangrijk: het draagt bij aan de merkbeleving én het biedt een goede bescherming tegen beschadigingen, maar een passende verpakking helpt ook de gebruiker waardoor kosten bespaart kunnen worden. Maar wat maakt een verpakking geschikt voor uw product? 

Een gebruiksvriendelijke en gepaste verpakking voor uw product. Dat is precies waar u Gefken Cases voor kunt inschakelen. Of u nu fabrikant bent van hoogwaardig meetapparatuur, loepbrillen voor artsen of gereedschappen die onder zware omstandigheden in het veld gebruikt worden. U wilt uw product in een aansluitende en bijpassende verpakking op de markt brengen. Wij denken graag met u mee en komen samen met u tot de meest ideale oplossing.

Vraag nu onze whitepaper aan en krijg direct toegang tot 5 tips voor de beste verpakkingsoplossingen!

Een goed afgestemde verpakking beschermt het product en geeft een extra uitstraling aan het geheel. In onze whitepaper leest u waarom het juist verpakken van uw product belangrijk is even geven we tips over hoe u uw product perfect kan verpakken.

Meer dan verpakken

Een goede verpakking biedt niet alleen de juiste bescherming, maar leidt ook tot een hoger gebruiksgemak. Bij de indeling van de koffers letten we op de volgorde en het gebruik van de producten, zodat de gebruiker snel toegang heeft tot wat hij of zij nodig heeft. Bij het kiezen van een verpakkingsoplossing voor uw product, houden we verder rekening met de specifieke gebruiksomstandigheden, het te verpakken product en de gewenste uitstraling van de koffer. In een gesprek nemen we alles met u door en adviseren wij u over de mogelijkheden. In de ontwerpfase werken we de besproken opties uit en maken we een 3D ontwerp die u bij de offerte ontvangt. Dit 3D ontwerp is levensecht en eventueel al voorzien is van uw artwork zodat u een goed beeld krijgt van de verpakking.

Gebruiksomstandigheden

Koffers en flightcases vinden hun toepassing onder diverse omstandigheden, variërend van steriele medische ruimtes tot uitdagende weeromstandigheden buiten en de petrochemische industrie. De keuze van materiaal, het beschermingsniveau en eventuele opties zoals isolatie worden bepaald door deze gebruiksomstandigheden.

Gefken | Verpakken img.3

Te verpakken product

Bij het ontwerpen van een verpakking is het verstandig om met het te verpakken product te beginnen. Hoe ziet het eruit? Welke afmetingen heeft het? Wat is het gewicht? Komen er nog accessoires bij? Deze fysieke eigenschappen bepalen de vorm en indeling van de verpakking.

Uitstraling

Naast de praktische functie van de verpakking draagt de visuele uitstraling in hoge mate bij aan de merkbeleving. Bij het verpakken van producten die bijna dagelijks gebruik worden, zoals meetapparatuur of industrieel gereedschap, gaat de voorkeur uit naar een robuust en degelijk design.

Koffers op maat

Onze koffers en flightcases worden speciaal voor u ontworpen en geproduceerd. Maatwerk is bij ons standaard. We adviseren u eerst welk producttype past bij uw product en de omstandigheden waarin het product gebruikt wordt. Zo leveren we soft cases aan een fabrikant van medische apparatuur, flightcases aan een producent van hoogwaardige industriële transportoplossingen en waterdichte kunststof koffers aan een leverancier van explosieveilige LED-werklampen. Vervolgens komt het ontwerp. De uitvoering van de koffer sluit aan bij het product en de werkwijze van de gebruikers. Wij kunnen de koffer bedrukken en uitvoeren in de kleuren van uw voorkeur. Hiermee is de verpakking een verlengstuk van uw bedrijfsidentiteit en zorgt deze voor herkenbaarheid.

Vraag nu onze whitepaper aan en krijg direct toegang tot 5 tips voor de beste verpakkingsoplossingen!

Een goed afgestemde verpakking beschermt het product en geeft een extra uitstraling aan het geheel. In onze whitepaper leest u waarom het juist verpakken van uw product belangrijk is even geven we tips over hoe u uw product perfect kan verpakken.

De mogelijkheden

Of de oplossing die u kiest nu als flightcase, soft case of trolley moet worden uitgevoerd, net als u denkt Gefken liever in mogelijkheden dan in onmogelijkheden. Daarom ontwikkelen en produceren we al onze koffers en flightcases zelf van één of enkele stuks tot enkele duizenden stuks. We werken graag samen met onze klanten van intake tot en met de productie. Ons uitgebreide productportfolio biedt oplossingen voor elke branche en elke toepassing. Denk bijvoorbeeld aan gereedschapskisten zodat uw servicemonteurs of andere medewerkers professioneel uitgerust met de juiste gereedschappen en apparatuur op pad gaan. Maar denk ook aan audio-of diverse oogmeet-apparatuur die verpakt wordt in een koffer met schuiminterieur. Het gefreesde schuiminterieur zorgt voor optimale bescherming tijdens transport. Wat u ook wilt verpakken, wij staan voor u klaar om de juiste koffer, flightcase of kist te ontwerpen en produceren.

Kom met ons in contact

Klaar om uw producten te verpakken in op maat gemaakte koffers of flightcases? Neem dan contact met ons op zodat we geheel kosteloos en vrijblijvend een offerte inclusief 3D ontwerp kunnen maken. Ons team van specialisten is in staat om oplossingen te bieden die naadloos aansluiten op uw wensen. Dankzij onze eigen fabriek met modern machinepark zijn we bovendien in staat uw order direct, zonder ontwerp- en tekenkosten, in te plannen en garanderen wij een snelle levertijd. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en ontdek hoe Gefken Cases uw partner kan zijn in hoogwaardige verpakkingen op maat, ook voor het presenteren en transporteren van uw producten.

Reviews

Branches

Gefken arrow image

Werkwijze

Download de whitepaper en ontdek de 5 tips!

Bedankt voor uw aanvraag!

In de whitepaper vindt u vijf tips voor de beste maatwerk verpakkingsoplossingen.

Neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvende offerte inclusief 3D ontwerp voor op maat gemaakte koffers of flightcases die perfect aansluiten op uw wensen.