Waterschap Brabantse Delta: ’Gefken, alles volgens afspraak.’

Waterschap Brabantse Delta: ’Gefken, alles volgens afspraak.’

Waterschap Brabantse Delta is verantwoordelijk voor de bescherming tegen overstromingen, zuivering van afvalwater en zorgt voor de kwaliteit van oppervlaktewater en voor het waterpeil. Hierbij spelen mensen uiteraard een centrale rol. Dat zijn er zo’n 500. En sinds onze verhuizing naar een nieuw kantoor dat volgens het flexwerkprincipe is ingericht, zijn er geen vaste werkplekken meer.

Om ervoor te zorgen dat medewerkers plaatsonafhankelijk kunnen werken, hebben wij door Kofferfabriek Gefken flexkoffers laten maken. Niet alleen omdat Kofferfabriek Gefken de beste prijs-kwaliteitverhouding had, maar ook omdat ze wilden meedenken om tot een optimale oplossing te komen. De flexkoffer moest voorzien zijn van een hangmappenframe en een pennenbak. Daarnaast opbergruimte voor bijvoorbeeld een laptop. Verder moest de flexkoffer handzaam zijn en makkelijk te transporteren. Vanwege het formaat van de locker waren er ook eisen gesteld aan het formaat.

Daar kwam een hoop maatwerk bij kijken en een aantal voorbeeldkoffers. Er was dan ook veel ruimte voor overleg en de communicatie verliep in een prettige sfeer. Alle medewerkers zijn nu goed toegerust met hun flexkoffer. Met daarin vrijwel alles wat ze op een werkdag aan kantoorartikelen, dossiers en werkpapieren nodig hebben. Alles volgens afspraak.

Arend van der Meer
Hoofd Facilitaire Zaken
Waterschap Brabantse Delta

Contactgegevens

Hoofdkantoor:
Kofferfabriek GEFKEN b.v.

Donau 100
2491 BC Den Haag
Nederland
T: +31(0)70 444 26 61
F: +31(0)70 301 98 59
E: info@gefken.nl

Direct contact