flexkoffer

Bij Kofferfabriek Gefken vindt u altijd de juiste flexkoffer op maat. Ons bedrijf heeft jarenlange ervaring met het ontwikkelen en produceren van flexkoffers voor Het Nieuwe Werken. Onze op maat gemaakte flexkoffers zijn vooral in de bancaire sector en binnen (semi-)overheidsinstellingen populair en worden veel gebruikt voor flexibele werkplekken.

Flexkoffer veel gebruikt voor flexibele werkplekken

Het nieuwe en flexibele werken is de laatste tijd erg in opkomst en Kofferfabriek Gefken heeft jarenlange ervaring bij het ontwikkelen van koffers voor dit doeleinde. Zo hebben wij de serie Gefken Office voor u ontwikkeld. Binnen deze serie hebben wij bijvoorbeeld een flexkoffer gecreëerd die ideaal te gebruiken is als mobiele werkplek. Met de toevoeging van wieltjes onder de koffer is deze zeer mobiel en makkelijk vervoerbaar. Het interieur van uw flexkoffer kunnen wij vervaardigen in verschillende materialen, onder andere:

  • Aluminium;
  • Kunststof;
  • Schuim;

Wij gaan graag met u in gesprek om u zo goed mogelijk te adviseren over het meest geschikte materiaal voor uw toepassing. De wensen van onze klanten staan bij ons bedrijf altijd centraal waardoor vrijwel alles mogelijk is.

Wat zeggen anderen over Kofferfabriek Gefken?

Veel andere bedrijven hebben eerder met ons samengewerkt voor het samenstellen van een op maat gemaakte koffer. Zo hebben wij onder andere drie modellen flexkoffers voor de Rabobank ontwikkeld en geproduceerd. Door goed naar de klant te luisteren komen wij altijd tot een passend oplossing. Neem snel contact met ons op via +31(0)70 444 26 61 en informeer naar de mogelijkheden die wij u kunnen bieden!