Inspiratie

Ieder project is anders. Of het nu gaat om koffers of flightcases om uw producten te verpakken, presenteren of transporteren, wij leveren altijd oplossingsgericht maatwerk. We denken met u mee, het liefst vanaf de start. Zo komen we samen tot de beste oplossingen. Hoe die oplossingen eruitzien? Om u een indruk van de mogelijkheden te geven hebben we hieronder enkele projecten uitgelicht die we onlangs hebben afgerond. Alle geleverde producten zijn tot stand gekomen door van eerste intake tot en met productie en levering samen te werken met onze klanten. Van één of enkele stuks tot enkele duizenden stuks. Van eenmalige order tot periodieke herhalingsorders. Laat u inspireren door onderstaande voorbeelden, maar neem vooral ook contact met ons op. We denken graag met u mee om uw producten praktisch te verpakken, uniek te presenteren of onverwoestbaar te transporteren.

G2 Flightcase voor Piano’s Maene

Deze unieke op maat gemaakte G2 Flightcase is speciaal ontworpen voor de Maene-Viñoly Concert Grand, een bijzonder instrument ontworpen door Piano’s Maene in samenwerking met Rafael Viñoly. De flightcase zorgt voor een optimale bescherming van de piano waardoor transportschade aan de vleugelpiano wordt uitgesloten.

Gefken Portfolio | IMG_0939_clipped_rev_1

CUBE voor Heary

Deze koffer op maat uit de CUBE serie is geproduceerd voor een leverancier van hulpmiddelen voor doven en slechthorenden. De koffer wordt, gevuld met hulpmiddelen, aan hotels geleverd en maken het hotelverblijf van doven en slechthorenden veiliger.

EDGE voor Gold Essence Europe

Een EDGE koffer is altijd al uniek, maar deze luxe goudkleurige presentatiekoffer spant de kroon. De koffer is voorzien van een luxe, met stof bekleedt, interieur. Een producent van honing met eetbaar goud presenteert op deze onderscheidende wijze haar unieke producten aan haar unieke clientèle.

Gefken Portfolio | IMG_3317_clipped_rev_1

Gefken Plus voor 247TailorSteel

Deze Gefken Plus presentatiekoffer voor 247TailorSteel is voorzien van een gefreesd schuiminterieur met tal van metalen samples. Het salesteam van 247TailorSteel kan met deze demokoffer makkelijk en professioneel alle bewerkingsmogelijkheden die zij te bieden hebben presenteren.

Gefken Portfolio | IMG_1543_clipped_rev_1

Gefken Basic voor Arturo

Deze volledig zwarte Gefken Basic koffer op maat is ontwikkeld voor een fabrikant van gietvloeren. In iedere koffer komen circa 50 vloerstalen, waardoor de architecten en ontwerpers die deze gietvloeren aanbieden altijd de juiste stalen binnen handbereik hebben bij een gesprek met hun klant.

Gefken Portfolio | IMG_2009_clipped_rev_2_clipped_rev_1

G2 Flightcase Light voor Nike (…,Staat )

Deze unieke G2 Flightcase Light is in alle opzichten een limited edition. Zwarte profielen, zwart gepoedercoate stalen hoeken en geprinte acrylaat panelen maken het een unieke flightcase. Samen met creatief bureau …,Staat maakten we voor limited edition sneakers van een bekend sportmerk een collectors item voor de echte sneakerheads. We did it.

Gefken Portfolio | IMG_1045_clipped_rev_1

Sentinel voor Twobillioneyes

Deze Sentinel koffer is voorzien van een gefreesd schuiminterieur op maat met hierin ruimte voor diverse oogmeetapparatuur. De koffer wordt met name in Afrikaanse landen ingezet en de eigenschappen van de Sentinel koffers zijn hierbij dan ook niet overbodig.

Gefken Portfolio | Turtle Climate Cabinet_clipped_rev_1

Engineered Special voor Turtle uNLtd

Deze G2 Flightcase is nauwelijks meer een flightcase te noemen en zien we daarom als special. Samen met Turtle uNLtd ontwikkelden we deze unieke Turtle Climate Cabinet voor het transport van unieke en extreem waardevolle kunstwerken. Volledig geïsoleerd en voorzien van een stalen frame met hieronder draadveren voor perfecte reductie van trillingen.

Gefken Portfolio | EDG_000014.8

EDGE voor Quooker

Deze unieke EDGE koffer met zwart gepoedercoat profiel en mat zwarte panelen is een echte eyecatcher. De verschillende afwerkingen van de kranen van deze fabrikant van kokend waterkranen liggen in een schuiminterieur met lasergravering. De videomodule in de deksel start automatisch als de koffer geopend wordt. Daar loopt iedereen toch warm voor.

Gefken Portfolio | Model 340 with test device - 1_clipped_rev_1

Shell-Case voor Seaward

De producten van Shell-Case zijn geproduceerd van een lichtgewicht schokabsorberend materiaal voor optimaal comfort en uitzonderlijke functionaliteit. Het assortiment van de Hybrid Case Series bestaat uit een aantal standaardafmetingen die uit voorraad leverbaar zijn, kunnen van uw logo worden voorzien, en zijn uit te voeren met een interieur op maat.

G2 Flightcase Light voor Res2

Deze G2 Flightcase Light op maat is een hele bijzondere mobiele werkplek. Wanneer je de deksel eraf haalt en de stekker in het stopcontact steekt heb je een mobiele incheckbalie voor de luchtvaart. Laptop, paspoortscanner en printers voor bagagelabels en boarding passes, deze flightcase heeft alles aan boord.

Sentinel voor Tele Radio

Als je producten produceert die duurzaam zijn en lang meegaan in het veld, dan zoek je er presentatiekoffers bij die dat ook doen. De Sentinel koffers zijn water- en stofdicht, robuust en sluiten zodoende aan op de draadloze afstandsbesturingen die deze fabrikant maakt. Het met laser gegraveerde logo in de deksel maakt de presentatie af.