Sentinel

De waterdichte kunststof koffers van Sentinel hebben hun duurzaamheid onder andere bewezen tijdens militaire operaties en bij missies in onherbergzame gebieden. Sentinel koffers bieden een optimale verhouding tussen sterkte, uitstraling en gewicht. Bovendien zijn ze volgens de internationale normen MIL-810, IP67 en ATA300 lucht-, water- en stofdicht. Ook voldoen de koffers van Sentinel aan alle andere specificaties die je van een dergelijke kunststof koffer mag verwachten.

Sentinel. Sterk vanbuiten, maatwerk vanbinnen
De Sentinel koffers zijn verkrijgbaar in tal van afmetingen. Altijd van kunststof en altijd sterk vanbuiten. Maar ook altijd maatwerk vanbinnen. Dankzij de maatwerk mogelijkheden van Gefken is het interieur van de Sentinel koffers af te stemmen op elke gewenste situatie. Ook kunnen de Sentinel koffers worden voorzien van een zeefdruk aan de buitenzijde van de deksel. Zo zijn ook de waterdichte kunststof koffers van Sentinel te voorzien van uw logo voor optimale herkenbaarheid.

Van biometrische identificatiemiddelen tot maritieme meetinstrumenten
Sentinel koffers worden vaak onder extreme omstandigheden in het veld gebruikt. Voorzien van een interieur op maat voor laptop, iris scanner, signature pad en vingerafdrukscanner worden de koffers ingezet als mobiele werkplek om personen op basis van biometrische gegevens te identificeren en registreren. Zo zijn de koffers al ingezet om personen op locatie te registreren bij de invoering van een zorgstelsel, maar ook om personen op locatie te identificeren bij verkiezingen. Of het nu gaat om een dergelijke mobiele werkplek of om een waterdichte verpakking voor maritieme meetinstrumenten, met Sentinel maken we het mogelijk.

Gefken | Sentinel
Gefken | Sentinel
Gefken | Sentinel

Werkwijze