Gefken Basic

De maatwerk koffers uit de Gefken Basic range sluiten altijd aan op uw wensen. We begeleiden en adviseren u hier graag bij. De koffers bestaan uit een raamwerk van blank of zwart geanodiseerde aluminium profielen met panelen in diverse kleuren die te voorzien zijn van een logo of fullcolour bedrukking. Zo krijgt de koffer altijd de uitstraling die aansluit bij uw organisatie.

Gefken Basic. Verrassend veelzijdig
Met de Gefken Basic heeft u verrassend veel mogelijkheden. Maatwerk tot op de millimeter. Attachémodel? Of liever een model met de deksel bovenop, zoals bij een beautycase? Een laag bodemdeel met hier een afneembare hoge deksel bovenop? Het kan allemaal. Uitgevoerd met wielen en een uittrekbaar handvat, zodat u de koffer als trolley achter zich aan kunt rollen? Ook dat is geen probleem. Of het nu om enkele of enkele duizenden stuks gaat. 

Van alarmsysteem tot vloerstalen
Vanuit uw behoefte en wensen werken we naar de beste oplossing. Daarom is het interieur van de koffer minstens zo belangrijk. Een schuiminterieur voor uw vloerstalen, een fullcolour bedrukt interieur waar een werkend alarmsysteem in gemonteerd is of een vakverdeling die u zelf aan kunt passen. We ontwerpen en produceren het interieur vanuit de gedachte hoe u de koffers wilt gaan gebruiken. Zo maken we de Gefken Basic geschikt voor het presenteren, verpakken en transporteren van uw producten. Of u nu fabrikant van gietvloeren of leverancier van alarmsystemen bent.

Gefken | Basic
Gefken | Basic
Gefken | Basic

Werkwijze