Gefken Plus

De Gefken Plus is een luxe, robuuste koffer op maat. Kies voor mat chromen stalen hoeken in combinatie met blank geanodiseerde aluminium profielen. Of voor zwarte, stalen hoeken gecombineerd met zwart geanodiseerde aluminium profielen. Uiteraard met bijpassende luxe sloten, scharnieren en handvatten. Wat uw keuze ook is, de Gefken Plus is een koffer die gezien wordt. 

Gefken Plus. Inclusief luxe uitstraling
De panelen zijn voorzien van een duurzame HPL-toplaag met een hoge krasvastheid die verkrijgbaar is in zeer uiteenlopende luxe structuren en kleuren. Van hoogglans tot ribbelstructuur en van houtlook tot aluminium. De Gefken Plus is maatwerk en kan naar wens worden bedrukt en uitgevoerd worden met draagriem of als trolley. Uiteraard is het interieur, net als de afmetingen, volledig klantspecifiek te realiseren. 

Van laptops tot trofeeën
Omdat de Gefken Plus een productlijn is die robuustheid met luxe combineert, is deze uitermate geschikt voor het op representatieve en professionele wijze, transporteren, verpakken en presenteren van ook grotere, zwaardere en kwetsbaardere producten. Of u nu fabrikant van laptops bent of dat uw mondiale organisatie jaarlijks de beste voetballers ter wereld verkiest en hen een perfect verpakte trofee overhandigd, we adviseren u graag hoe zo efficiënt en professioneel mogelijk te presenteren, verpakken en transporteren.

Gefken | Plus
Gefken | Plus
Gefken | Plus

Werkwijze