Bel +31 (0)70 4442661 of mail info@gefken.nl
Maatwerk in Nederlandse fabriek
Vrijblijvende offerte inclusief 3D renders

EDGE

The Signature Case

De meest exclusieve maatwerk koffer op de markt. Met zijn sierlijke gebogen aluminium profiel is de case elegant en stijlvol.

De meest exclusieve maatwerk koffer op de markt.

Om uw producten op een professionele en onderscheidende manier te kunnen presenteren lanceerden wij onze EDGE. Een stijlvolle aluminium presentatie koffer op maat die door het gebogen aluminium profiel een exclusieve uitstraling heeft.

Gebogen aluminium profiel

Het gebogen aluminium profiel van de EDGE geeft deze koffer de exclusieve uitstraling. Binnen de nieuwe ‘Signature Collection’ heeft u de keuze uit maar liefst vijf kleuren geanodiseerd en tien kleuren gepoedercoat profiel. Ieder met haar eigen uitstraling.

Geanodiseerd aluminium profiel

Geeft uw koffer een onmiskenbare premium uitstraling. Het zichtbare lijnenspel van het aluminium steelt de show.

Gepoedercoat aluminium profiel

Een tijdloze elegantie. De poedercoating beschermt het aluminium tegen de tand des tijds, waardoor het zijn prachtige uitstraling behoudt.

Lees meer over de EDGE in onze brochure.

In de brochure lees je meer over klantcases van de EDGE, zie je de verschillende mogelijkheden met panels, de trends rondom onze Signature Case en de technische specificaties van de koffer.

Jouw combinatie, een unieke look.

De HPL toplaag van het paneel, ofwel de eyecatcher van uw koffer, is er in vele structuren en kleuren. We bieden een keuze uit onder andere extra mat, hout- en marmerlook, lederlook en een robuuste steenlook. Ook is er een grote collectie unikleuren beschikbaar, uiteraard ook in de kleur van uw huisstijl en te voorzien van bedrukking.

De designs uit ‘The Signature Collection’ zijn geïnspireerd op hedendaags design van interieur en architectuur. Om deze exclusieve collectie samen te stellen, hebben we samengewerkt met de betrokken partners EUROLACKE en DecoLegno.

Opties

Binnen The Signature Collection hebben wij talloze opties beschikbaar om uw presentatiekoffer volledig op maat te maken.

Aluminium frames

Gepoedercoat of geanodiseerd in 15 kleuren.

Interieur

Op maat voor uw producten.

Panelen

HPL toplaag in 32 designs en in 100+ unikleuren.

Branding

Te voorzien van uw logo.

Laat u inspireren

Een nieuw beautyproduct lanceren en op zoek naar een chique en stijlvolle manier om uw product te presenteren tijdens klantbezoeken? Fabrikant van afwerkingsproducten die u onderscheidend aan architecten wilt presenteren? Wij ontwerpen en produceren de perfecte oplossing voor u!

Premium and Stylish
Zwart gepoedercoat profiel, zwarte hardware, donker marmer HPL toplaag
Beauty and Cosmetics
Leverkleurig gepoedercoat profiel, zilver hardware, licht marmer look HPL toplaag
Royal and Timeless
Grijs geanodiseerd profiel, zwarte hardware, extra mat donkerblauw HPL toplaag
Tough and Daring
Bruin gepoedercoat profiel, zilver hardware, bruin steen en klei look HPL toplaag
Sturdy and Robust
Antraciet gepoedercoat profiel, zwart hardware, zwart met bruin steen look HPL toplaag
Vorige
Volgende

Kom in contact

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen uw product professioneel te presenteren bij uw klanten.

Download de whitepaper en ontdek de 5 tips!