Flightcase laten maken

Flightcase laten maken

Een flightcase laten maken, dat laat u over aan Gefken, de specialist in flightcases! Het maken van maatwerk koffers, mappen en flightcases behoort tot ons specialisme. Wij produceren onze flightcases sinds 1959 in eigen beheer waardoor wij controle hebben over het gehele proces. Dit betekent dat wij beschikken over de mogelijkheid om perfect in te spelen op uw wensen, maar ook dat u kunt rekenen op snelle levertijden en aantrekkelijke tarieven. Als het gaat om koffers, mappen en flightcases, hebben wij voor elke vraag een passend antwoord!

Flightcase laten maken: de mogelijkheden zijn eindeloos

Wilt u producten goed beschermd vervoeren, zodat uw kostbare  product of lading intact blijft: dan biedt het laten maken van een flightcase een uitkomst. Wij beschikken over jarenlange ervaring als het gaat om de realisatie van koffers en flightcases en wij denken dan ook graag met u mee om het best haalbare resultaat te behalen. Met een eigen ontwerpafdeling kunnen wij de meest complexe verpakkingsoplossingen moeiteloos voor u ontwikkelen. Bovendien beschikken wij over een modern uitgerust machinepark waardoor ook op technisch vlak de mogelijkheden eindeloos zijn. Dit heeft ons niet alleen binnen Nederland maar ook in de rest van Europa en daarbuiten ruime naamsbekendheid en waardering opgeleverd.

Meer weten over onze mogelijkheden: neem contact op

Niet alleen leveren wij onze zelf ontwikkelde koffers en flightcases aan klanten in Nederland. Ook in andere landen binnen Europa, Canada en de VS hebben wij een groot klantenbestand opgebouwd. En niet zonder succes! Neem voor meer informatie over onze mogelijkheden als het gaat om het laten maken van een flightcase gerust contact met ons op via +31(0)70 444 26 61. Wij vertellen u graag meer over wat wij voor u kunnen betekenen.

Andere bezoekers bekeken ook de volgende pagina’s:

 

Een begrip sinds

Contactgegevens

Hoofdkantoor:
Kofferfabriek GEFKEN b.v.

Donau 100
2491 BC Den Haag
Nederland
T: +31(0)70 444 26 61
F: +31(0)70 301 98 59
E: info@gefken.nl

Neem contact met ons op

Koffers

Gefken biedt een scala aan flexibele mogelijkheden. De koffers worden op maat gemaakt om optimaal aan te sluiten op uw wensen. Of het nu om één exemplaar of enkele duizenden gaat.

Flightcases

De flightcases van Gefken zijn de ideale oplossing voor iedereen die bijzondere spullen wil transporteren, bijvoorbeeld als luchtvracht. Zoals geavanceerde medische apparatuur of kostbare en kwetsbare producten.

Gefken Services

We zijn niet alleen in staat onze koffers en flightcases te produceren, maar ook andere producten. Met zaag-, frees- en lamineerwerk dat tot op de tiende millimeter nauwkeurig is.

Gefken

Gefken Cases Ltd