opbergkoffer

Bent u op zoek naar een opbergkoffer op maat? Gefken Cases ontwerpt en produceert uw ideale opbergkoffer.

Een opbergkoffer gebruikt men veelal om een kwetsbaar materiaal of product in te vervoeren. Nu kan het zo zijn, dat uw product een bijzondere afmeting heeft, waardoor de doorsnee opbergkoffer niet geschikt is. U wilt het product uiteraard veilig vervoeren, daarom is een op maat gemaakte opbergkoffer de beste oplossing. Gefken heeft al jaren ervaring in het ontwerpen en produceren van koffers, waaronder opbergkoffers. Wij zorgen ervoor dat al uw wensen worden gehoord. Op basis hiervan gaan wij aan de slag met de productie. Inmiddels is maatwerk onze expertise en zijn al onze producten custom made. Wilt u een opbergkoffer op maat? Neemt u vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Opbergkoffer op maat: uw wensen staan centraal

Het interieur voor de opbergkoffer is erg belangrijk, omdat dit ervoor moet zorgen dat uw kwetsbare product veilig blijft. Daarom heeft u bij Gefken Cases de mogelijkheid om dit toe te voegen aan uw maatwerk opbergkoffer. Met een interieur op maat heeft u de keuze om verschillende soorten schuim, kunststof of sterk aluminium toe te voegen. We ontwerpen de juiste combinatie, waardoor uw product tijdens transport veilig en heel zit opgeborgen.

Vraag naar onze uitgebreide mogelijkheden

Wilt u een op maat gemaakte opbergkoffer? De specialisten van Gefken Cases helpen u graag met kwalitatief maatwerk. Neemt u contact met ons op om uw wensen te bespreken. Vervolgens ontwerpen we de opbergkoffer en doorlopen we de rest van het proces. Bent u nog niet zeker genoeg om een opbergkoffer te ontwerpen en produceren bij Gefken Cases? Lees vooral de ervaringen van andere bedrijven die eerder al van onze diensten gebruik hebben gemaakt. Heeft u interesse in onze diensten? Neem dan contact met ons op via +31(0)70 444 26 61.