waterdichte koffer

Voor een waterdichte kunststof koffer bent u bij Kofferfabriek Gefken aan het juiste adres. De Sentinel koffer is IP67 water- en stofdicht en voldoet aan alle bekende standaarden waar dergelijke koffers aan horen te voldoen. Met ons maatwerk hebben wij bovendien een passende oplossing op al uw vragen als het om het interieur of eventuele aanpassingen van koffers gaat. Kwaliteit, snelheid, flexibiliteit én uw wensen staan bij ons centraal. Deze werkwijze is sinds het ontstaan van ons bedrijf in 1959 niet zonder succes gebleken. Niet alleen hebben wij reeds vele tevreden klanten in Nederland van mooie producten mogen voorzien. Echter, ook in andere landen binnen Europa, Canada en de VS hebben wij een solide klantenkring weten op te bouwen.

Waterdichte koffer: uitgebreide toepassingsmogelijkheden

Waterdichte Sentinel koffers bieden een uitkomst voor professionals binnen de maritieme, off shore en industriële werkomgeving, voor militairen, maar ook voor fotografen en andere professionals die werkzaam zijn in het werkveld hebben baat bij een perfect passende waterdichte koffer. Bij Kofferfabriek Gefken kunnen wij het interieur van uw waterdichte Sentinel koffer volledig volgens uw wensen op maat ontwerpen en produceren.

Kies uw eigen interieur aan de hand van professioneel advies van Kofferfabriek Gefken

Bij Kofferfabriek Gefken adviseren wij u graag betreffende het interieur van uw waterdichte Sentinel koffer. De meest gangbare interieurs produceren we uit kunststof, aluminium, EPP of schuim. Heeft u behoefte aan een grote levering waterdichte koffers? Geen probleem, wij hebben de juiste apparatuur en mankracht in huis om dat voor u te verwezenlijken. Neem gerust contact met ons op via +31(0)70 444 26 61 om de uitgebreide mogelijkheden te bespreken.