zakelijke koffers op maat

Heeft u zakelijke koffers op maat nodig? Kofferfabriek Gefken is u graag van dienst.

Kofferfabriek Gefken is gespecialiseerd in het op maat maken van professionele maatwerk koffers. Al onze producten zijn custom made. Dit maakt ons product zeer geschikt om uniek, kostbaar of kwetsbaar materiaal mee te transporteren, presenteren of verpakken. Ook heeft onze zakelijke koffer de benodigde professionele uitstraling. Dankzij onze jarenlange ervaring, flexibiliteit en hoge kwaliteitseisen kunnen wij uw zakelijke koffers op maat in onze eigen fabriek produceren. Er zijn verschillende materialen geschikt om uw maatwerk koffer te produceren. Denkt u hierbij onder andere aan aluminium en kunststof. Daarnaast wordt het interieur op maat gemaakt, met bijvoorbeeld schuiminterieur. Deze werkwijze maakt het mogelijk om ieder gewenst product zorgvuldig te vervoeren. Neem voor uw maatwerk oplossing contact met ons op, zodat we uw wensen voor een speciale koffer kunnen bespreken.

Zakelijke koffers op maat: uw wensen staan centraal

Kofferfabriek Gefken is uniek in zijn soort en heeft zich gespecialiseerd in het op maat maken van zakelijke koffers. De perfecte toepassing van uw product staat hierbij centraal. Heeft u bijvoorbeeld een koffer nodig in een specifiek formaat? Of met een specifieke inhoudsindeling? We denken graag met u mee! De door ons geproduceerde koffers zijn uiteraard in uw gewenste formaat en beschikken over een passende uitstraling. De mogelijkheden zijn zeer uitgebreid. Ook voor het produceren van koffers waarmee u uw product beschermd kunt vervoeren, bent u bij ons gespecialiseerde bedrijf aan het juiste adres. Om de inhoud van de koffer te waarborgen, kunt u kiezen voor een koffer met slot. Hieruit volgt de keuze tussen een slot met een sleutel of een cijferslot. Heeft u behoefte aan een andere oplossing? Neemt u vrijblijvend contact met ons op, want we bespreken graag alle mogelijkheden.

Vraag naar onze uitgebreide mogelijkheden

Juist omdat wij een gespecialiseerd bedrijf zijn, kunt u uitstekend bij ons terecht om zakelijke koffers op maat te laten maken. Lees vooral ook de ervaringen van andere bedrijven die eerder met tevredenheid van onze diensten gebruik maakten. Heeft u interesse in onze expertise? Neem dan contact met ons op via +31(0)70 444 26 61.